+1000000000000000000000MuH4mm3T' Alıntı:sitenin şimdiki haline bi bakında utanın erkek adam bir türk bayrağı olan siteye index atmaz tabi indexe sadede lamer taktiği
helal sana muhammet +10000MuH4mm3T' Alıntı:sitenin şimdiki haline bi bakında utanın erkek adam bir türk bayrağı olan siteye index atmaz tabi indexe sadede lamer taktiği
Kruis' Alıntı:O sözlerin hepsi bana . O grupla önceden tartısmamız olmushtu O adminle sorunum yoktu Turkeyhackers adını kullanarak Artislik yaptılar Ben de gereken cevabı verdim . Hack sitesi açmak demek Dokunulmazlıgın var demek değil Bunu anlatmaya calıshtım Yaptıgım lamerlikse Lamerim .
sana bilmiyosun diyen oldumu biliyosun fakat gerekli yerlerde kullanmıyosun bilgini buda seni küçültüyor helipte bana pkk sitesi hackledim deyip yayınlasaydın ben sana 100 tane teşeküre basardım başımın üstünde yerin wardı fakat böle yaparak çok eksi alıyosun.....Kruis' Alıntı:Tamam biLmiyorum bişi . Herkes kendi dalgasına baqsın Kimseyi ilgilendirmez ne yaptıgım Türk sitesi hacklemek yasaksa Söyleyin Kurallara uyalım