Web Hackinq Gövde Gösterisi [Kruis]

xx

• kapalı

Kullanılan: 5 45.5%
  • kapalı

Kullanılan: 6 54.5%

• Kullanılan toplam oy
    11
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sitenin şimdiki haline bi bakında utanın erkek adam bir türk bayrağı olan siteye index atmaz tabi indexe sadede lamer taktiği

MuH4mm3T' Alıntı:
sitenin şimdiki haline bi bakında utanın erkek adam bir türk bayrağı olan siteye index atmaz tabi indexe sadede lamer taktiği
+1000000000000000000000

ben bu bayrak için gözümü kırpmadan ölüme atlıycağıma yemin attım adamların yaptığına bak sebebpsiz yere türk bayrağı olan bir siteye index atıyolar
msn adresimi hackleyinde kendi sitemin adresini veriyim bide onu hackleyin allah rızası için
msn: [email protected]

MuH4mm3T' Alıntı:
helal sana muhammet +10000

O sözlerin hepsi bana . O grupla önceden tartısmamız olmushtu O adminle sorunum yoktu Turkeyhackers adını kullanarak Artislik yaptılar Ben de gereken cevabı verdim . Hack sitesi açmak demek Dokunulmazlıgın var demek değil Bunu anlatmaya calıshtım Yaptıgım lamerlikse Lamerim .

Kruis' Alıntı:
O sözlerin hepsi bana . O grupla önceden tartısmamız olmushtu O adminle sorunum yoktu Turkeyhackers adını kullanarak Artislik yaptılar Ben de gereken cevabı verdim . Hack sitesi açmak demek Dokunulmazlıgın var demek değil Bunu anlatmaya calıshtım Yaptıgım lamerlikse Lamerim .

Tarzın bile değişik bilmiş havalarında şu sözlere bak ya gelde uyuz olma. :mad:

Muhammet kardeşim tamamen haklısın

Tamam biLmiyorum bişi . Herkes kendi dalgasına baqsın Kimseyi ilgilendirmez ne yaptıgım Türk sitesi hacklemek yasaksa Söyleyin Kurallara uyalım

walla arkadaş öncelikle bu işin ustası olmussun diyeyim tebrik edrim ama türk sitelerine dokunmayın zaten herkes bizimle uğraşıyor ama biz birbirimizi yiyoruz bundan sonra umarım buşekil bir yalnış yapmaz sınız emeye saygım vardır herzaman ama yapılan işe göredir busaygı. aranızda ne olduğu bizi ilgilen dirmez ama birdaha bu foruma türk sitelerinden birini hack lenip koyulduğunu görmek istemem.

Kruis' Alıntı:
Tamam biLmiyorum bişi . Herkes kendi dalgasına baqsın Kimseyi ilgilendirmez ne yaptıgım Türk sitesi hacklemek yasaksa Söyleyin Kurallara uyalım
sana bilmiyosun diyen oldumu biliyosun fakat gerekli yerlerde kullanmıyosun bilgini buda seni küçültüyor helipte bana pkk sitesi hackledim deyip yayınlasaydın ben sana 100 tane teşeküre basardım başımın üstünde yerin wardı fakat böle yaparak çok eksi alıyosun.....

:) doLdurun eksileri .

MuH4mm3T << dostum oratliki neden geriyorsun adam hacklemiş ellerine saglik de et cik işin icinden sana ne adam nereyi hackliyorsa index atildi yabanci bayrak acilmadiya oraya şimdi site tekrardan yayinda senin yapmak istedin en onu anlamadim neyse saglıcakla kal dostum

neyine teşekür edyim sağolun mu deyim
bu paylaşıım deil sadece gövde gösterisi
gövde gösterisine teşekür edilirmi ne saçma şey

Beyler adam güzel bir iş becermiş ve bizimle paylaşmış. Zaten hacking ile ilgili bölümümüz pek çalışmıyor. Ayrı sayfalarda açmasının bir sakıncası olduğunu düşünmüyorum. Ve her olayın altında bit yeniği aramayın. ( Yok türk bayrağı varmış vb..).. Kruis çalışmalarının devamı dileğiyle..

Muhammet teşekkür etmeyeceksen gölge etme başka birşey istemem..

iyi işvalla helal olsun size!

Hacked Gezginciler.com

GüvenLik dersi veren (?) Site kendi güvenliklerinden yoksun haLde Hacklenmiştir .

http://www.gezginciler.com

Special thanx : iSyan_Atesi Eyw hojam .

saygıLar.

gercekden mukkemel güvenliklikli sitedir bildiniz gibi degil ehuhuhu ellerine saglik hojam

seni kaale alan olacak mi acaba sorgulamak gerek..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri