Web Hackinq Gövde Gösterisi [Kruis]

xx

• kapalı

Kullanılan: 5 45.5%
  • kapalı

Kullanılan: 6 54.5%

• Kullanılan toplam oy
    11
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ohuohu artık kafalarına kese kağıdı geçirip öyle çıkarlar sokağa eline sağlık kerdeş :D

tbr ellerine saglık :)

ellerine saglik hojam güzel ve temiz cikarmişsin ;)

eyw beyler ;)

Hack Budur . Kendilerini Hacker Sananlar Hacklendi.

http://www.turkeyhackers.com

Yöntem : SSL açığı .

Önce Kendinizi koruyun sonra hack sitesi açın .

Kardeşim ya her hacklediği site için burda herkez başlık açsa yandık. 3. başlık bu. Moddan rüca et bir başlığı sabitlet hacklediklerini gönder oraya sende rahatla bizde rahatlayalım
Forumda gereksiz yer kaplıyo boşu boşuna.

eurasia' Alıntı:
Kardeşim ya her hacklediği site için burda herkez başlık açsa yandık. 3. başlık bu. Moddan rüca et bir başlığı sabitlet hacklediklerini gönder oraya sende rahatla bizde rahatlayalım
Forumda gereksiz yer kaplıyo boşu boşuna.
Haklısın avrasya katılıyorum mod arkadaşa bi pm atarsa ben de memnun olucam olmuyo böle...

Mod varsa açsın işte .

Kruis' Alıntı:
Mod varsa açsın işte .

Emredersiniz hemen webmasterden başlayarak bütün yönetici ve modları seferber ediyorum. Tövbe tövbe :mad:

şimdi bunu niye hackledin eline ne geçti onlarda türk sende eğerki sana bişey yaptılarsa bişey demem durduk yere gidip kürt pkk siteleri dururken neden türk sitesi hackliyonuz

A R E S' Alıntı:
gereksiz başlıklar
ona bakılırsa
yok garip resim
yok kızın donu ne renk bir dunya geyik oluyor
sonuç olarak adam yapmış etmiş ve koymuş
ve gövde gösterisi serbestir
helal olsun demekten başka bir şeye bence gerek yok

Ancak orası adult bölüm ares bilmiyorum herkesten aynı olgunluğu bekleyebilirmiyiz ama w******dayken bir keresinde bir başlığa raslamıştım dark angel açmıştı. Bir seferde hacklediği onlarca siteyi koyuyor resmen show yapıyordu. Ancak o zaman dark hacklediği her site için ayrı konu açsaydı hiçbir karizması olmazdı. Dark orda asıl karizmayı tek başlıkta tutmakta mütevazılıkta yaptı.

Bilmem anlatabildimi?

Saygılar...

anlatmak istediğin her hack için ayrı başlık yerine
tek başlıkta hepsininmi verilmesi

A R E S' Alıntı:
anlatmak istediğin her hack için ayrı başlık yerine
tek başlıkta hepsininmi verilmesi

Evet aynen öyle ;)

Kruis ii destan dökmüşsün helal walla...
acımayacaksın..

Arkadashlar en son attıgım indexte nedeni belirttim. Siz de bütün hacklerime Sebep aramayın . Açık varsa Neden hack sitesi açıyorlar Bu adamlar açık tarayacaklar , Kendilerindekini göremiyorlar . Ben de bunu gösterdim Türk düşmanı da değilim.

Bu arada Siteleri ara ara aldıgım için farklı bashlık atmak zorunda kalıyorum Mail Hackteki gibi sabit bi bashlık koyarlarsa Oraya devam ederim . İstenmezse de Çeker giderim .

MuH4mm3T' Alıntı:
şimdi bunu niye hackledin eline ne geçti onlarda türk sende eğerki sana bişey yaptılarsa bişey demem durduk yere gidip kürt pkk siteleri dururken neden türk sitesi hackliyonuz

dostum adam hacklemiş burda sinirlenecek bişey yok hangi sitenin aciki varsa indexi basacaksın ha bide cok üzüldüyesen söyleyim hiç bişeyine zarar verilmedi site oldu gibi sadece index atildi kendilerini korumayı ögrensinler acik birakmasınlar

adamlarda sebebi yoksa hacklemek saçma açığı warsa uyaracaksın kardeş böle böle sitende sorun var kapat diyceksin
bu bilgileri kötüye kullanmak seni yıpratır

MuH4mm3T' Alıntı:
adamlarda sebebi yoksa hacklemek saçma açığı warsa uyaracaksın kardeş böle böle sitende sorun var kapat diyceksin
bu bilgileri kötüye kullanmak seni yıpratır

bunuda uyarı olarak algılaya bilirsin dostum arkadaşimiz iyi bi iş yaptı tebrik etmek lazim hem :cool:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri