Web Hacking Ders 1 [Defaced]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
007penguen' Alıntı:
partizan dostum, ben de seni msn e ekledim....senden bazı püf noktaları öğrenmek istiyorum ben de :) umarım çalışkan ve hacker olmak isteyen yazılımcılara kapın açıktır :)

insan oLan herkeze kapim aciq d0stum.. hosgeLdin aramiza.. sabir etmeyi biLiyorsan s0nuna kadar gotururuz.. :cool:

tamamdır dostum ama seninle önce bazı konuları konuşmak isterim msn de uygun olursan....msn adresim nick imle uyumludur hemen anlarsın :)...saygılar...

tşkler öğretiminden dolayı inşşallah devamı olur çok güzel eyitici birebir canlı hack saatleri belli olsa daha iyi olurdu sanırım o saatte burda olurduk oda sansımıza artık yinede çok tşkler

abi bende ekledim ama açılmadı 2 gündür bekiliyorum seni açmıomusun yoqsa msn i?:(

ewet ben yeni üyeniz benide kabul eticenizmi bende deface yapıp hackhell.com linkini eklemek istiyorum tabi yardımlarınız sayesinde

Bende Katılmak İStiyorum...

Hocam Merhaba Ben Daha Yeni KatıLdım Bu Konuda Çok Az Da oLsa BiLgim Var Bende Sizi Msne EkLedim Hocam EN Kısa Zamanda SizinLe Öğrenmek İsterim KonuLarı.

bende katılmak istiyorum abicim ama pek bir bilgim yok sizi msnime ekledim sabırsızlıkla bekliyorum

oooOOOooOOOooOO böle giderse ikinci derse geçemicez heralde

MRB.
ben de ekledim de
dah bir icraat görmedim :D

MerdFiN2005' Alıntı:
MRB.
ben de ekledim de
dah bir icraat görmedim :D

Tek mesajLa hangi ders katiLmak istiyorsun ? F0rumda aktif oL ;)

ArkadasLar DersLer Dewam etmektedir... biLginize.. :cool:

mrb.
Tek mesajla hangi derse katılmak istediğimi söylemek için ilk önce hangi ders gruplarının olmasını bilmem gerek..
ikincisi ise formda aktiflik ; bana göstereceğin bilgilerle bilgilendikten sonra formda yeterince aktif olacağımı düşünüyorum, ancak şu anda yeni üye olan ve bilgisayar hakkında pek fazla bilgisi olmayandan ne bekleyebilirsin ki???

...

PartiZaN d0stum BeNi Niye Almıyorsun Daha 5 Yasindayim Niye Kandiriyorsun Beni :( Utanmiyormusun :D Sen Bebeğin Elinden Sekerinide Alırsın :D... Katılmak İstiyorum Bir Türlü Oturum AcmadıN :( Yakında Cıkacam Binaya Partizani Geterin Atlarim Diye BAğıracam ...:D

partizan süper bi olay msn ni ekledim web derslerini almaya yaklaşık 700 mb lik dökümanımla hazırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri