WEB HACKİNG BÖLÜMÜNDE mod OLMAK İSTİORUM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

blackwolf

uid=0(root)
Reaction score
0
s.a yöneticiler ben webhack bölümünde mod olmak istiorum sitenize yeni üye oldum cevabınızı bekliorum

Mod Alimlari üyelerin Ilgili Bölümdeki Paylaşimlari Baz Alinarak Yapiliyor. O Yüzden önce Bahsettiğiniz Bölümde Paylaşimlarinizla Kendinizi Kanitlamaniz Gerekmekte. Bu Kriteri Gerçekleştirdikten Sonra Aday Olursaniz Emin Olun Dikkate Alinir....

ilk önce kuralları öğrenelim sonra gerekli bölüme paylaışımı yapalım.ondan sonrada istekte bulunalım

Töbe Töbe....Gittikce dahada artıyo .....cık cık cık

Baslık Acmadan Once Gereklı Acıklamaları OkumaLısın Ezber ıs YapmamaLısın Baslık kapanır Bırazdan...

Ya aslında yeni gelenlere direk pm atılsa iyi olur forum kurallarıyla ilgili. Çocuk oyuncağına dönüyo sonra

olabilirsin canım kardeşim engelleyen yok başarılar sana göster kendini :)

1. bir yere mod olabilmen için bu konu hakkında yeteneklerini göstermen lazım
2. oranın modu zaten var PARTIZAN

sana hackhell de neler yaptın diye sorduklarında yada buradaki üyeler senin paylaşımlarından faydalanmak istediklerinde neler bulabilirler???öncelikle sen bu sorulara doyurucu cevaplar verebiliyormusun diye özeleştri yaparsan çok iyi olur;)

Arkadaş böyle bir isteğinin bulunması çok hoş ancak sözkonusu isteğini yaptığın çalışmalarla desteklemen lazım..

olabilirsin kardeşim ama herkesin dedigi gibi kendini kanıtlaman lazım.....:)BaŞaRıLaR........

.dostum sanırım kendine güvenin tam ve bi şeyler biliyosunki bu şekilde bi başlık açmışın başarılar diyeyim ve hoşgeldin:)

bu isteğin destekçisi olacak olan paylaşımlarını yaptıktan sonra bana pm at başlığını tekrar açarım. kolay gele

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri