Watermark Factory 2 - Resim Üzerine Yazı Yazma Programı

Arpej

♪ iяяєpℓαc&#110
Altın Üye
Reaction score
0
Watermark Factory

Watermark Factory programı sayesinde resim Telif haklarınızı koruyabilir , bilgi hırsızlığının önüne kolayca geçebilirsiniz. Basit şekilde resim açıklamaları veya logolarınızı resimlerinize ekleyebilirsiniz.Program kolay bir arayüze sahip olduğu için kullanmak çok kolay. Bir kaç saniyede , çok sayıda resminizi damgalayabilirsiniz.

Program sayesinde neler yapabilirsiniz ?

* Fotoğraflarınıza tarih bilgisi ekleyebilirsiniz
* Görülebilir filigranla bastığı sitenizin URL adresi veya logosuyla telif hakkınızı koruyabilirsiniz.
* Web için dijital resimlerinizi hazırlayabilirsiniz.
* Resimlerinizi BMP, GIF, JPG, TGA, PNG formatlarınından herhangi birine dönüştürebilirsiniz.
* Birçok resimi yeniden isimlendirebilirsiniz.
* Açıklamalar ekleyebilirsiniz.

Programın Kullanımı

Sizlere önce programı tanıtmak , sonrasında da kendi web sitesinizin ismini veya logosunu nasıl ekleyebileceğinizi resimlerle göstermek istedim. Umarım faydalı olur …

1zck2np.jpg

Gerekli Ayarlamaları Watermarks Bölümünden Yapacagiz..

2mepwtw.jpg

aa9f9y.jpg

Birkac Örnek:

whjoee.jpg

nmjln7.jpg

2mq496r.jpg

zuo7eb.jpg

* Crack Mevcut *​

Merak Edenler İçin; Paralar Benim :hhsigara​

Tskler Eline Saglik Boyle Bisey Ariyordum Tam........ ilk benden olsun Tsk

Eline sağlık.Birde bu dosya içine resim koymayı(Angelina jolie) yada yazı yazmayı nasıl yapabiliriz.

oo dai ßu krizde nasıl ßuldun onca parayı :hhmanD
yakışır =))
Eline sağlık

konuyu krizden once verdim :D

Eline sağlık.Birde bu dosya içine resim koymayı(Angelina jolie) yada yazı yazmayı nasıl yapabiliriz.

kalssor seceneklerinden gizli dosyalri goster olarak ayarla:

daha sonra bahsi gecen klasoru bi incele içinde desktop ismli bi jpeg dosyasi var.. onu sil yerine kendi yaptigin bi jpej dosyasini klasor içine at ama cok dikkat: attigin dosyanin adıda desktop olcak yoksa görünmez.. bir nokta daha resmin gizli olmasi grekiyor daha sonra gizlilkatarlarini eski haline getir ki sistem dosyalari gorunmesin ;)

% 98.99 olunca hata verdi indiremedim kardeş yaa :(

Emeğine Sağlık...

güzel program eline saglık

emeğine sağlık.teşekküler

Süpersin..Tam Benlik Program Saol..

Geri