Kendı konumda da belırttıgım gıbı Yöneticilik secımlerınde üye hakkındakı kişisel düşüncelerımıze göre değil o işi yapıp yapamayacagına göre - yada + verılmesını ısterım.Sanırım en dogrusu da budur..
Konuya gelince düşüncem şudur;
Eski üyesiniz. ..Geldıgımden berı gördugum kadarıyla forum oyunlarından baska yerde aktıf olmasanızda ( Bende fazlaca ordayım sorun orada olmak degıl , sadece hep orda olmak baska yerde olmamak ..)emınımkı Mod olmak ıstedıgınız yerde elınızden gelenı yapacaksanız buna şüphem yok.
Ancak benim düşüncelerıme göre Mod olmak için sadece bölüme konu açmak , konuyu taşımak , silmek vs ... gibi nedenler yeterli değil. Bir yöneticinin Forumla ılgılı konularda , yorumlarında sivri dilli ve eleştiren bir yapıya değil , gerektıgınde otorıter ama her zaman konuşmaları , sorulara cevapları , yumuşak ve nazik bir dille yapması makul , açıklayıcı ve daha güzel bir konuşma tarzında yapmalıdır..Hackhell de şu ana kadar gördüğüm , bildiğim Yönetıcılerın hemen hepsi böyledır..Siz daha yönetıcı degılken böyle bır konusma tarzı ıcındeysenız yönetıcı olunca üyelere nasıl cevap verecegınızı düşünmek bile istemıyorum
Uzun zamandır gözlemledıgım ve bırkac yerde gördugum , sanırım eskı üye olmanızdan kaynaklanan ..... bilmiş edalarla soru soran üyelere alaycı yaklasımınız sizin yönetımde olmamanız için bana göre yeterli sebeptır.
Sizi en azından şimdilik yönetıcı kadrosunda görmek ıstemıyorum...
Bıraz daha ılımlı olabildiğiniz zaman.....konuşma uslubunuza dıkkat ettıgınız zaman neden olmasın?
oyum - Olumsuz