HeaDSHoTeR
New member
- Reaction score
- 0
Herkese s.a. bu konumda (gerçi ilk konum galba :] ) her neyse w_048_unofficial Kurulumu anlattım ve tamamen kendim Türkçe yaptım
tamamen olmasa bile %95 fln diyelim..
Artık sizde evden kurduğunuzda kendi panelinizi Türkçe yaparsınız ben yaptım güzel oldu
Öncelikle Adresinden http://dosyam.net/?id=jjq31k Dosyayı İndiriyoruz
C:\HLServer\cstrike\addons
Klasörüne Dosyamızı Enjekte Ediyoruz...
C:\ HLServer \cstrike\addons\metamod\plugins.ini dosyasına ( win32 addons/w/dlls/w_mm.dll )
her hangi bir yerine ekliyoruz kayıt edip çıkıyoruz serveri resetliyoruz We mod tamamdır
Artık Rcon pass ile giriş yapa bilir Map değişimi Banlama Kickleme V.s İşlemleride Yapa Bilirsiniz...
Şöle bişi de var ben söyliyim; rcon şifresi şöle olucak
Ben söyliyim. C: / D:/siearra/halflife/cstrike/server.cfg içine herhangi biyere şöle yaz
rcon_password "deneme"
Yanlzı bi sorun var ya
zaten tek sorun o kaldı. İlk türkçeyle beraber 2 sorundu şimdi bi bu kaldı bunuda siz bulun lütfen

Şimdi mesela ben girdim config e rodan işte admin eklmek için user.ini dosyasıan girdim siteden yani panelden, şöle bi yazı çıkıyo!!!
<<{W.moddir}/{P.filename}
bunu siliyorum kullanıcı ekliyorum, kaydediyorum ve tekrar aynı yere girdiğimde gene bu yazı
ama her dosyayaı yaptım hepsinde bu yazı çıkıyo

Bilen varsa açıklasın lütfen

Neyse emeğe saygı ben Türkçe yaptım gerisi size kalmış

Artık sizde evden kurduğunuzda kendi panelinizi Türkçe yaparsınız ben yaptım güzel oldu
Öncelikle Adresinden http://dosyam.net/?id=jjq31k Dosyayı İndiriyoruz
C:\HLServer\cstrike\addons
Klasörüne Dosyamızı Enjekte Ediyoruz...
C:\ HLServer \cstrike\addons\metamod\plugins.ini dosyasına ( win32 addons/w/dlls/w_mm.dll )
her hangi bir yerine ekliyoruz kayıt edip çıkıyoruz serveri resetliyoruz We mod tamamdır
Artık Rcon pass ile giriş yapa bilir Map değişimi Banlama Kickleme V.s İşlemleride Yapa Bilirsiniz...
Şöle bişi de var ben söyliyim; rcon şifresi şöle olucak
Ben söyliyim. C: / D:/siearra/halflife/cstrike/server.cfg içine herhangi biyere şöle yaz
rcon_password "deneme"
Yanlzı bi sorun var ya
Şimdi mesela ben girdim config e rodan işte admin eklmek için user.ini dosyasıan girdim siteden yani panelden, şöle bi yazı çıkıyo!!!
bunu siliyorum kullanıcı ekliyorum, kaydediyorum ve tekrar aynı yere girdiğimde gene bu yazı
ama her dosyayaı yaptım hepsinde bu yazı çıkıyo
Bilen varsa açıklasın lütfen
Neyse emeğe saygı ben Türkçe yaptım gerisi size kalmış