w_048_unofficial -KURULUM ARTI+TÜRKÇE

HeaDSHoTeR

New member
Reaction score
0
Herkese s.a. bu konumda (gerçi ilk konum galba :] ) her neyse w_048_unofficial Kurulumu anlattım ve tamamen kendim Türkçe yaptım :) tamamen olmasa bile %95 fln diyelim..
Artık sizde evden kurduğunuzda kendi panelinizi Türkçe yaparsınız ben yaptım güzel oldu ;)

Öncelikle Adresinden http://dosyam.net/?id=jjq31k Dosyayı İndiriyoruz
C:\HLServer\cstrike\addons
Klasörüne Dosyamızı Enjekte Ediyoruz...

C:\ HLServer \cstrike\addons\metamod\plugins.ini dosyasına ( win32 addons/w/dlls/w_mm.dll )
her hangi bir yerine ekliyoruz kayıt edip çıkıyoruz serveri resetliyoruz We mod tamamdır
Artık Rcon pass ile giriş yapa bilir Map değişimi Banlama Kickleme V.s İşlemleride Yapa Bilirsiniz...

Şöle bişi de var ben söyliyim; rcon şifresi şöle olucak

Ben söyliyim. C: / D:/siearra/halflife/cstrike/server.cfg içine herhangi biyere şöle yaz

rcon_password "deneme"

Yanlzı bi sorun var ya :( :( :( :( :( zaten tek sorun o kaldı. İlk türkçeyle beraber 2 sorundu şimdi bi bu kaldı bunuda siz bulun lütfen :( :( :(

Şimdi mesela ben girdim config e rodan işte admin eklmek için user.ini dosyasıan girdim siteden yani panelden, şöle bi yazı çıkıyo!!!

<<{W.moddir}/{P.filename}

bunu siliyorum kullanıcı ekliyorum, kaydediyorum ve tekrar aynı yere girdiğimde gene bu yazı

<<{W.moddir}/{P.filename}

ama her dosyayaı yaptım hepsinde bu yazı çıkıyo :( :( :( :( :(

Bilen varsa açıklasın lütfen :( :(

Neyse emeğe saygı ben Türkçe yaptım gerisi size kalmış :) :) :)

Arkadaslar Eklerseniz Her Türlü Yardımım Olur Serverim Kendi Pc den Acmadır.Web Modum Kendi Csvirimce Türkçedir Ayrica Web Modumda statsme Ayarları Degistirme Admin Ekleme Kaldirma Gibisinden Her Türlü İmkanı Sunmakdayim.Ayica Statme yi Ellerim Tr Ye Cevirdim endround.cfg kimsede tr degilsede bende Tr ] Ayrıca HeAdShoter Emege Saygi Eyw Tsk ler.
Tesekkürler Her Zaman Beklenir.

selam emeğine sağlık fakat link çalışmıyor eğer bununla alakalı bir yardımın dokunursa sevinirim iyi günler şimdiden sağol...

arkadaslar lufen bu download adresini yenileyiniz türçesi gerçeketen lazım şimdiden teşekkürler...

panel mi kuruluyor acaba bununla eger kuruluyorsa nasıl kuruluyor :S ...

arkadaşlar

<<W.moddir}/{P.filename}

hatasını düzeltmek için W.moddir yazılı olan yerleri sadece cstrike olarak değiştirmek örneğin;
{>{<<w.moddir}/{P.filename}:{P.content}}

ise

{>{<<cstrike}/{P.filename}:{P.content}}

yapın bunu www dosyası içindeki tüm .w dosyalarına uygulayınız kolayca not defterinden W.moddir die aratıp bulabilirsiniz aslında bende temizi var upload edebilirim istiyene..

bana cok lazım arkadasım o temiz dosyalar ben dedini yapıp kaydettim fakat değişen bişey olmadı

önermiyorum serverinizi kapatirlar... Orjinal mod yüklüyse açik var serveri kapatma açigi..

Geri