piyasada ki lerin cogundan haberim var ,,sana su kadarini diyeyimm, varsa daha KRAL BIR crack ne duruyorsun ARKADASIM vista sp2 yükle test et 30 GÜN SONRA update yapiyorsa bana göndereğer sorun çıkmazsa sana gnderirim bir de sen bakarsın
tekrar tşklr yardımın için
dostum bende suan crackli vista ultimate var şimdi sp1 türkçesini indiriyorum sanırım kurduktansonra ilk kurulu olan ultimate craki iptal olup gün geri sayıma başlayacak bende bu verdigin cracki kuracagım.sorum sp1i yükleyince önceki iptal olan cracki silmeme gerek var mı zaten iptal olmuş üstüne direk bu cracki kurabilirim demi başka hiç bir crack denemedim bu güne kadar sadece normal vista ile gelen crack o kadar sp1 için geçerli degil oda yani
forumu iyice okumus olsaydin sebeblerini keza kendin bulurdun , ben yinede tekrarliyayim uygularken isin icine bios da degisiklikleri yapan baska crackler var.onlar oldugu sürece verim alamazsin dostum, ayrica bu sorunu yasayanlara baska yöntemlerle yine bu baslik altinda cözüm de sundum LÜTFEN .. her crack istediginiz verimi veremeyebilir.önun icin az ve öz deneme yapin.bilgisayariniza zarar verebilecek cinsden olanlarindan uzak durun iyi forumlar.dostum ben bunu yukledim ama dedigini yaptiktan sonra bilgisayari yeniden baslattigimda bilgisayar acilmio kalio oyle 3 kez reset atiorm o zaman acilio bende uninstall etmek zorunda kaldim. bunun sebebi ne olabilr??
yapilan uyarinin printscrenn yapip buraya atarsan isin ASLI ni ögrenmis oluruz .ayrica basindan beri ilgilendigim icin konuyla ISPANYOLCA uyari ilk defa duyuyorum, hayret ettim walla bakalim baska neler cikacak :hhmanDya herşey iyi güzelde, ben kuramadım bile.tıkladığımda ispanyolca gailba bi uyarı geliyor, tamam diyorum. sonra güya yüklemeye hazırlanıyor, yarıya kadar geliyor, ondan sonra bekle allah bekle.... hiçbişey yok... bi yardım edin lütfen... ilgilenecek tüm arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim. saygılarımla...