Wİndows Xp Professİonel TÜrkÇe (orİjİnal)taklİtlerİnden Sakinin

dikkat !!

mrsolak224' Alıntı:
Ya arkadaşlar işine gelen indirsin işte. içinde güncellemelerde mevcut ACTİVASYON GEREK YOK.

kardeşim iyi güzel paylaşım yapmışsın ama ben daha .rar açarken kaspersky yakaldı bi tane virüs. yapmayın böyle hem virüslü hem kotadan yiyorsun napim ben aktivasyonu

feron' Alıntı:
kardeşim iyi güzel paylaşım yapmışsın ama ben daha .rar açarken kaspersky yakaldı bi tane virüs. yapmayın böyle hem virüslü hem kotadan yiyorsun napim ben aktivasyonu

Arkadaşım ben kullanıyorum şuan içerisinde VİRÜS falanda yok ayrıca kendim upload yaptım ,virüs taramasından da geçirdim.
İŞTE BURADADA TARAMA SONUCU:Alttaki resim biraz küçük oldu ama diger linke tıklarsanız büyük olarak görebilirsiniz..

http://www.resimupload.com/ds375369644_virüs_taraması_sonucu.html
Korkmadan güvenle indirebilirsiniz yani. CD'yi sürücüme taktım ve tarama yaptırdım sonuç ortada..:victory :clap

Arkadaşım tşk ederim şu anda cd ye attım bir problem göremedim daha format atmadım bir problem cıkarsada canın sag olsun şimdikten sağol

cok tesekkür ediyorum.cok degerli bir paylasim.
ama henüz kullanabilme imkanim olmadi.
cünkü 2. part bir türlü düzgün inmiyor.ne yapmam gerekir bir türlü anlamadim.belki 10 kere denedim, ama baze 50mb bazen 200 mb iniyor ve download bitmis gibi duruyor ama dosya eksiktir sonucta.

simdiden tesekkürler.

evet sonunda indirme islemi bitti.

benden bir tavsi,geceleri indirin.cok hizli iniyor.

cilt bozuk ve crc hatası dıyo %89' a gelirken winrarlamı çıkaracağız iso programıylamı

sağol evde casperın verdi orjinal home edition cdsi warda lisans dolmuş:D

Geri