Wİndows Xp Professİonel TÜrkÇe (orİjİnal)taklİtlerİnden Sakinin

mrsolak224

New member
Reaction score
0
Windows Xp Professionel Türkçe (orijinal)Taklitlerinden Sakının

Arkadaşlar bu WİNDOWS'u şuan kendim kullanıyorum ve işletim sisteminden memnun olmayanlar ve orijanal işletim sistemini bulamayanlar için veriyorum. UMARIM Bİ TEŞEKÜRÜ BANA ÇOK GÖRMESSİNİZ. :) :biggrin
Bu iso. formatındadır herhangi bir programla yazdırabilirsiniz ve BOOT özelligi var yani CD'ye kopyaladıgınız zaman cd'yi bilgisayara takın ve yeniden başlatın kendisi otamatik olarak cd'yi görür ve bir tuşa basmanızı ister sizden.
Windowsu yüklerken herhangi bir şifre felan gimenize gerek yok,ama bazı bilgisayarlarda Windows açıkken yükleme yapıldıgı için ben size şifresinide verecegim.Windowsunuz açık oldugu zaman mutlaka şifre istiyor.

Ayrıca Cd'nin içinde SP2'de mevcut sizin ayriten kurmanıza gerek yok windosu kurarken oda yükleniyor + bazı güncelleştirmelerde var.

Upload yaptıgınız site sizden şifre isteyecek verecegim Winrar şifresini o sitede ki şifre bölümüne girin.
NOT:Siteyi daha önce kullanmayanlar için bir uyarı ilk açıldıgında bazan reklam çıkıyor onu kapatın ve şifreyi girin sonra sürenin dolmasını bekleyin.
Arkadaşlar 1. & 2 . Partlar 243 mb 3 .part 26 mb

İŞTE LİNKLER:

Part:1: DOWNLOAD

part:2: DOWNLOAD

part:3: DOWNLOAD

CD key:
DOWNLOAD

WİNRAR & SİTE için şifre: www.hackhell.com

Arkadaşlar bunu begenmeyen olursa eger sizin için MİCROSOFT WİNDOWS XP MEDİA CENTER EDİTİON(ENGİLSH) 2005(2 DİSK) + SP2 DİSK + TÜRKÇELEŞTİRME DİSKİNİ UPLOAD YAPABİLİRİM. Yalnız ben bunu yükleyemiyorum İKERNAL hatası veriyor nasıl yapıldıgınıda bilmiyorum yani bir sorun olunca bana söylemeyin ama yaparsanız cevabınızı beklerim :D

Konu tamamda o banner'Lar ne ?.. rar şifresi hackhell yapman senin sitenin rekLamını yapacaqın anLamına geLmez.. akLını ba$ına dev$ir..

Ya daha önce aynısını başka bi siteye vermiştim tekrar yazmaya üşendim kopyala yapıştır yaptım.Bannerleri silmeyi unutmuşum pardon....

teşekkür ederim ama daha indiremedim bakalım hayırlısı

walla kaçgündür arıyorum inş. sorunsuz çalışır. tşklr eline sağlık

ya nasıl indircez şifre diyor?orda şifre diye mrsolak224 vemiler yazıyorum bşi olmuyo

şifre www.hackhell.com

eline saglık umarım keylogger vs yoktur :)

Arkadaşlar 1. & 2 . Partlar 243 mb 3 .part 26 mb demişsin ama ikinci partı indirirken 92 mb download tamamlandı ve arşiv açılmadı hata verdi. ikinci partı tekrar indiriyorum şuanda inş. sorun benden kaynaklanmıştır

Arkadaşlar eksik indirmeler oluyorsa eger siteden kaynaklanmış olabilir ben winrar arşivlerini upload yapmadan önce kontrol ettim çünkü.

HA UNUTMADAN SÖYLEYİM KEYLOGER FALAN HİÇBİŞEYE GEREK YOKTUR TAMAMEN ORİJİNAL BİR WİNDOWS ORADA VERDİGİM CD KEY WİNDOWS AÇIKKENYÜKLEME YAPANLAR İÇİN VERDİM...

inş gerçekten oynama yokdur orjinaldir

mrsolak224' Alıntı:
Arkadaşlar eksik indirmeler oluyorsa eger siteden kaynaklanmış olabilir ben winrar arşivlerini upload yapmadan önce kontrol ettim çünkü.

HA UNUTMADAN SÖYLEYİM KEYLOGER FALAN HİÇBİŞEYE GEREK YOKTUR TAMAMEN ORİJİNAL BİR WİNDOWS ORADA VERDİGİM CD KEY WİNDOWS AÇIKKENYÜKLEME YAPANLAR İÇİN VERDİM...

evet sorun siteden kaynaklıymış indirdim tşkrler tekrar eline sağlıkkk..

max kardeş orjinalmı indirdigine göre bakmışsındır oynama varmı hakikimi:)

max kardeş orjinalmı indirdigine göre bakmışsındır oynama varmı hakikimi:)

nasıl yapcaz registerı?

nasıl adamsınız orjinal deyip 500 mb dosyayı indiriyoruz bu mu l orjinal bu xp pro degil adamlar degiştire degiştire başka bir işletim sistemi yapmışlar 50 kere sordum orjinalmi diye adam gibi bunun üstünde oynama yapılmıştır desen ne olacak isteyen indirir vista xm home kırması dandik bi sistem bu yazıklar olsun

millete kelek attıgı içinmi eline saglık

Mİcrosoft Wİndows Xp Medİa Center Edİtİon 2005 Englİsh

ArkadaŞlar YÜklemesİnİ Becerebİlİrsenİz Eger Sİze Mİcrosoft Wİndows Xp Medİa Center Edİtİon 2005(englİsh)+sp2+tÜrKÇe Yapmak İÇİn Cd Upload Yapabİlİrİm.Ben Aslinda Daha Önce Bunu Kullaniyordum Ama Bİlgİsayara Format Atmak İstedİm fakat Yapamadim.İkernal hatası veriyor POVER DvD'nin türkçe yapmadan önce yüklenmesi gerkiyor ama yükleyemedim ben. :vur

Ben Yükleyebilirim Dİyen Varsa Upload Yapabilirim yani....

Hem banada yardımcı olabilirsiniz belki bu konuda.:goz:

Valla bu işletim sistemini ben bilgisayarı alırken yanında vermişlerdi.EXPER'den almıştım.Ama artık bilgisayar aldığınızda vermiyorlar galiba,uyanıklar yüklüyorlar bidaha naparsan yap diyorlar.

EYHEYE' Alıntı:
nasıl adamsınız orjinal deyip 500 mb dosyayı indiriyoruz bu mu l orjinal bu xp pro degil adamlar degiştire degiştire başka bir işletim sistemi yapmışlar 50 kere sordum orjinalmi diye adam gibi bunun üstünde oynama yapılmıştır desen ne olacak isteyen indirir vista xm home kırması dandik bi sistem bu yazıklar olsun

Ya arkadaşım sen hiç 670mb'lık bi diskin içinde hem Windows hem SP2 hemide güncelleştirmeler mevcutolan bişeyde nasıl oynama olmaz ki,bunları tek bir diske atarken mecburen oynama yapılması gerekiyor. SONUÇTA YÜKLERKEN HERHANGİ BİR SERİAL FELAN GİRİLMESİNE GEREK YOK VE BÜTÜN GÜNCELLEŞTİRMELERİ İSTEDİGİNİZ KADAR SORUNSUZ OLARAK YÜKLEYEBİLİRSİNİZ. Ayrıca söyledigin gibi işe yaramaz dandik birşey digil yani.

newzat85' Alıntı:
nasıl yapcaz registerı?
REGİSTER YAPMANA GEREK YOK.O VERDĞİM CD KEY WİNDOWS AÇIKKEN CD'yi AÇTIGINIZDA HERHANGİ BİR İŞLEM YAPABİLMEK İÇİN VERDİM.

REGİSTER YAPMAYA UGRAŞMAYIN BOŞUNA ge_rek_yok.....

Turk.gif

Ya arkadaşlar işine gelen indirsin işte. içinde güncellemelerde mevcut ACTİVASYON GEREK YOK.

Geri