..:::WİnDows-xp-pro+sp3+ OrjİnaltÜrkÇe+katilimsiz Kurulum CD Sİ YENİ :::...

kasmeran46

New member
Reaction score
0
2envvww.gif
WİN-XP-PRO+SP3+ ORJİNALTÜRKÇE+KATILIMSIZ KURULUM CD Sİ
zwmgc4.jpg

Service Pack 3'ün yayınlanmasıyla birlikte yeni windows sürümleri de piyasaya çıkmaya başladı.service pack 3 entegre edilmiş tamamen orginal Windows XP Sp3 cd si

İşletim Sİstemi:Windows XP SP3 (Türkçe)
Format Bilgisi:Katılımsız Kurulum
Orginallik Durumu:Orginal Key girilmiştir.

Sistemde hiçbir değişiklik yapılmadı.Tamamen kullanıcıların kendi tercihlerine bırakıldı.
Toplam iso boyutu:586 mb
Dosyaları indirdikten sonra part 1 e tıklayarak bir dizine çıkarın.Çıkan iso dosyasını kalıp dosyası olarak yazdırınız.

direnk linkler

Internet Explorer 7

media player11

zl8493.gif

6j3nh3.jpg

TESEKKÜR BUTONUNA BİR DEFA BASINIZ EMEGİ BOSA CIKARMAYIN

part 1 sorunlumu download edemiyorum.tekrar yüklersen sevinirim.

ellerine sağlık ama rar dosyasının şifresi nedir?

eline saglık kardeş

rar şifresini buldum "www.clupdivx.net".

Emeğine Sağlık.biz Acemileri Düşünün Biraz Daha Ayrıntılı Kurulum Lütfen

Dostum Yarım günümü aLdı Cd yi hazırlamak bütün dosyalarımı yedekledim Vs .. Format moduna Gectim . kur doSyaLarını incelerken yani daha EN basında .. txtsetup.sif bu dosya boZuk veya kullanılamaz halde olduğu uyarısını verdi .. Kur iptal oLdu... Madem ßöyLe payLasımlar yapıyoRsunuz Öncelikle denemeniz gerekmezmi. . ?

arkadaşımıza paylaşım için teşekkür ederiz. sanırım bu katılımsız kurulum sata diskler için oyüzden öyle bi hata veriyor.

teşekkür ederim gerçi bendede bir hazırlanmış cd si var ama sizin dediğiniz şekilden mi bilmiyorum ama deneyince görücem olmazsa sizin verdiğinizi deneyeceğim.. bu linki bir yere kaydetcem lazım olursa alıcam tabi o zamana kadar linkler bozulmasa iyi olur.

deneyen var mı yazsın lütfen sorunsuz çalışıyodur inşallah...:goz:

Geri