Votka 10 - 16 Bira =) HH Football Fest Hafta Sonu =)

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
Kim düşürdü Chamuru..

b7cnis.jpg

Smod ' u düşürmek 1 yıL ban cezasından basLıor.. =)

Kalkmadı kı yerden :D

yıldızı olum... manyak adamm :D:D

Cem Kalede Bile Oturuyodu Kale Direğinde Sigara İçip Top Gelince Kalkıp Kurtarıyodu :D

Ehe valla cem hocam ıyıkı bastan kaleye gecmemıssın sen yaws :D ama o golunde superdı..Bı depar goool ve 15 dakıka yerde mola :D

nankör bunlar selim..:hadiordan

ben o golü atmak için seksenbeş metre depar attım sırf takımım bip'leri giymesin diye..
neymiş efendim golden sonra 15 dakika yerde yatmışım..
hayır bir buçuk dakika nefesimi düzeltmek için oturduysam suç mu yani..:hadiordan

:)

ben o golü atmak için seksenbeş metre depar attım sırf takımım bip'leri giymesin diye..
hayır bir buçuk dakika nefesimi düzeltmek için oturduysam suç mu yani..:hadiordan

85 Metre Mi Yuhh Lem Nou Campta Değiliz Lem Saha Zaten 50 Metre :D

Ayrıca Foto Da Bile Yerdesin :durdurun

40 Dk Yatan Tek Santrafor Tipi = Chamur :durdurun

ki golden önce de tam 8 dakika boyunca tam saha pres yaptığımı (yaklaşık olarak 4.6 km ) belirtmekte istemiyorum..:cool:

Hız diyorsanız "ibo etkisi"nden önce bana bakcaktınız

bi ordan bi buraya :durdurun

sonra cem abi aldı beni attı yere " oğlum artık bi dur lem" :D

ama benim şleyde güzeldi..

skalds poseidonu yere düşürdü ben kaldırmaya geldim.. tuttum elinden poseidounu ve öbür tarafa yere çarptım.. :D:D:D

ama benim şleyde güzeldi..

skalds poseidonu yere düşürdü ben kaldırmaya geldim.. tuttum elinden poseidounu ve öbür tarafa yere çarptım.. :D:D:D

=))))))))))) yarıldım gece gece.. ulen poseyi mahvettiniz maçta.. bi maç daha yapalım sıkı korumaya alıcam.. futbol hayatı bitiyodu nerdeyse la .. :D

sonuna kadar haklısın hocam :D profesyonel oyuncular bıle aynısını yapıyo.. :D

=)..........

güzel zaman geçirmişsiniz böle bi forum sitesi daha yeryuzunde yoktur eminim :D :D :D resimler için tesekkürler...

Geri