Volkan patladı! Galatasaraya Gitmek İstiyorum

mehmetünlü

New member
Reaction score
0
İkna olmayınca
Galatasaray Yönetimi, Antalyasporlu Volkan Yaman için bir kez daha taarruza geçti. Uzun süredir genç futbolcuyu transfer etmek için girişimlerde bulunan Sarı-Kırmızılılar, başarılı sol bek ile prensip anlaşmasına varmış, fakat Güney ekibinin idarecilerini ikna edememişti. Ancak Yaman’ın son hamlesi, Galatasaray’ı yeniden harekete geçirdi. Yeni sezonda Lig A’da mücadele edecek olan Antalya’nın yöneticileri, ısrarla Cim Bom’dan teklif almadıklarını söylüyordu.

Kalli istiyor
Bunun üzerine Antalyalı idarecilerle görüşen Volkan’ın, “Galatasaray’da oynamak istiyorum. Anlaşma sağladım sayılır. Lütfen transferim konusunda yardımcı olun” dediği öğrenildi. Diğer yandan Adnan Polat, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve kulüp başkanı Sedat Peker’i aradı ve bonservis ücretinde indirim yapılmasını talep etti. Genç yeteneği özellikle Karl-Heinz Feldkamp’ın çok beğendiği ve transfer edilmesini istediği bildirildi.
17FAN12VOL-B-Y280.jpg

KAYNAK:http://fanatik.ekolay.net/fanatik/yeni/Galatasaray/HaberDetay.aspx?hId=441757

ee galtasaray kısa süre önce kaleci almayacağını açıklamıştı? :saskin

Hacker-22' Alıntı:
ee galtasaray kısa süre önce kaleci almayacağını açıklamıştı? :saskin
ne alaka kardeş volkanın transferiyle galatasarayın kaleci almayacağının:durdurun

Yok yok Beyler arkadaş okumadan yazı yazmış Bende fenerin wolkanı anlamıştım başlıkten galatasaraya gitmek yazınca sonra okuudm wolkan yamanmış okumamışsın hee !

İnşaallah almayı başarırlar

adamı zorLa takımda tutucaklarını sanmıyorum..
gelme ihtimali yüksek..

Bencede Çok yetenekli Bir futbolcu Zaten adamın alacağı varmış sanıırm gelir hEmen öle sanıyorum ben

FixHiuS' Alıntı:
volkan yaman = sol bek arkadaşım :)
Sabah sabah iyi güldürdün walla, kafa kıyak heralde :D :p
:durdurun :biggrin biraz akşamdan kalmaydım ayıptır sülemesi hatam için özür dilerim :D:D:D fenerin volkanı zannetim globalamk arkadaşın dediği gibi:goz:

Geri