Vizesiz geçişlerde osmanlı'yı yakaladık

GemaR

Banned
Reaction score
0
Hürriyet, 12 Ocak 2009

vize_hurriyet120110.jpg

Türkiye’nin doğusunda bulunan, Osmanlı İmparatorluğu coğrafyasında yer almış ülkelerle karşılıklı vize muafiyeti anlaşmaları imzalaması, diplomatik çevrelerde “Türkiye, Osmanlı Schengen’i uygulamaya koyuyor” diye yorumlanıyor.

TÜRKİYE AÇILIMDA SINIR TANIMADI

Türkiye, 31 Aralık 2009​

suriye_liderturk_turkiye311209.jpg

Zaman, 31 Aralık 2009​

suriye_zaman311209.jpg

ARAPLARI DA TÜRKİYE YÖNETSİN

Ensonhaber, 12 Ocak 2009​

liderturk_ensonhaber120110a.jpg

Arap dünyasının en nüfuzlu gazetelerinden Londra merkezli El Kuds El Arabi Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Abdulbari Atwan, Vakit muhabiri Mehmet Nedim Aslan'a çarpıcı açıklamalarda bulundu: "Türkiye, ‘Demokrasi ve İslam bir arada olamaz' diyenleri yanılttı. Müslüman kimliğiyle işleyen demokrasisi Türkiye'yi güçlü kılıyor. Bizim Arap ülkelerinde olmayan şey demokrasi. Eğer Türkiye'nin liderliğinde bir birlik kurulursa, sizdeki demokrasi düşüncesi Araplara da sirayet eder..."

ARAP BOŞLUĞUNU TÜRKİYE DOLDURUYOR

Zaman, 14 Ocak 2010​

liderturk_zaman140110a.jpg

TÜRKİYE ARABULUCU OLMALI

Türkiye, 30 Aralık 2009​

liderturk_abd_turkiye301209.jpg

Türk-İslam Yolcusu
Alıntı 2 3 4 5
Selametle....

Wer Gazı Wer Gazı.. Görende BaştakiLerin HaLkı Sömürmekten Başka üLkeyi Satmaktan Başka Bişey Yaptıgını Sanıcak..

Ceddin Deden NesLin Baban.. Haydi Breeee...

MozoLe Miяach;4884506' Alıntı:
Wer Gazı Wer Gazı.. Görende BaştakiLerin HaLkı Sömürmekten Başka üLkeyi Satmaktan Başka Bişey Yaptıgını Sanıcak..

Ceddin Deden NesLin Baban.. Haydi Breeee...

Yapan Allah vesile olan kul.Herkes bir gün yapıp ettikleriyle yargılanacak inşaAllah.
Ama bu dönem barış dönemi savaşın son bulduğu Allah'ın insanlara gücünü gösterme ani kıyamet Ahir zmandayız.Hz.İsa(as) ve Hz.Mehdi(as) ın dünyaya hakim olacağı bir zamandayız ve çok mcizevi birşekilde gerçekleşiyor.Ha Baykal vesile olmuş Ha Erdoğan farkeder mi?

Şimdiki hükümet İslam birliğini kuruyor birilerinin gönlü Hans olduğu için,Johny den başkasını bilmediği için bu güzel fiili eleştiriyor

Başımıza ne geldi ise bu Hans kafalı Hasanlardan geldi zaten

Şimdiki hükümet İslam birliğini kuruyor birilerinin gönlü Hans olduğu için,Johny den başkasını bilmediği için bu güzel fiili eleştiriyor

Başımıza ne geldi ise bu Hans kafalı Hasanlardan geldi zaten

Düşüncelerinizi beğeniyor ve sizi takdir ediyorum ancak şu var İslam'ı kuran Allah(cc)dür.Veslie olan hükümettir.Bunları bilirsek inşaAllah daha iyi olur...

Yapan Allah vesile olan kul.Herkes bir gün yapıp ettikleriyle yargılanacak inşaAllah.
Ama bu dönem barış dönemi savaşın son bulduğu Allah'ın insanlara gücünü gösterme ani kıyamet Ahir zmandayız.Hz.İsa(as) ve Hz.Mehdi(as) ın dünyaya hakim olacağı bir zamandayız ve çok mcizevi birşekilde gerçekleşiyor.Ha Baykal vesile olmuş Ha Erdoğan farkeder mi?

Adamım Sen KıyametLe Kafayı Bozmuşsun.. Her Konuya Hz.Mehdiyi Sokup Sokup Duruyorsun.. Biz Ne Diyoruz Sen Ne Diyorsun Allah Aşkına..MiLLetin BeLini Büküp SömürüyorLar Sonra Davos'a Gidip Numaradan One Minute Dıyıp GeLiyor Kahraman ıLan EdıLıyor.. Amerikanın eLinde KukLayız Destegı Kesse Haiti Gibi oLuruz MazaLLah..

MozoLe Miяach;4884545' Alıntı:
Adamım Sen KıyametLe Kafayı Bozmuşsun.. Her Konuya Hz.Mehdiyi Sokup Sokup Duruyorsun.. Biz Ne Diyoruz Sen Ne Diyorsun Allah Aşkına..MiLLetin BeLini Büküp SömürüyorLar Sonra Davos'a Gidip Numaradan One Minute Dıyıp GeLiyor Kahraman ıLan EdıLıyor.. Amerikanın eLinde KukLayız Destegı Kesse Haiti Gibi oLuruz MazaLLah..

Neyse Ya SenLe Konuştugumu Duysa Kıskanır Tarzan..

Tamam işte bende diyorumki herkes yaptığıyla yargılanacak.

Sence ben yada sn. Erdoğan Türk-İslam birliğini kurabilirmi?

Hangi insana ilahi güç verilmiş kendi başına bir iş yapabilir mi?
Herkes Allah'ın dilemesiyle yapabilir.

Mesela o yazıyı sana Allah yazdırdı bana da..

Şeytandan Allah'a sığınrım..

Allah(cc) diyorki: "Ben istemeden siz isteyemezsiniz"

Sen bundan ne anlıyorsun?

Tabiki Hz.İsa(as) ve Hz.Mehdi(as) dan bahsedeceğim Allah bu zamanı Hz.Mehdi(as) için uzatıyor nniye çok sevdiği için ve birçok peygamberden üstün olduğu için.Çünkü vahiy almadan hareket edecektir.Gerisini sen düşün.Allah'ın sevdiğini kim sevmez?

çıksın bakalım Osmanlı tohumu , rum tohumu ortaya da bizde görelim akla karayı ...

ülkenin büyümesini hala sindiremeyenler , haklı gibi hala temellere dinamit koyanlar ilerde gelecek olan gerçek adaletle temizlenecektir .

çıksın bakalım Osmanlı tohumu , rum tohumu ortaya da bizde görelim akla karayı ...

ülkenin büyümesini hala sindiremeyenler , haklı gibi hala temellere dinamit koyanlar ilerde gelecek olan gerçek adaletle temizlenecektir .

Ben Türk OğLu Türküm.. Ya Sen ??

Bence Sen DeğiLsin.. Nedeni Basit.. Hiç Bir Safkan Türk Ortaya Laf Atıp Kimseye Laf Sokmaya ÇaLışmaz.. Direk Erkek Gibi SöyLer.. ;)

Ayrıca Gemar AçıkLamaLarın İçin SaoL..

İnşallah yükselişimiz devam edecek

Kıyamete kadar Hanslar da bitmez,Hasanlar da

200 senedir ismi Süleyman,İbrahim ama kalbi Salomon Abraham olanların ettiğidir başımıza gelen.

Bunlardır kanalizasyon çukuru mesabesindeki Batıyı tek kurtuluş çaresidir deyip İslam güneşine burun kıvıran..

Onların besmelesiz doğan zürriyetleri de kah sivil kah askeri darbelerle sine i millete hançer saplamak,hala bu milleti içinde bulunduğu Batı lağım çukurunda tutmak istiyorlar.

Ama artık o devirler bitti.Bu millet yeniden aslına coğrafyasına,davasına geri dönüyor.Bu artık engellenemez.

Geçmişin bütün pislikleri de dökülüp,yeniden temiz bir gelecekle İslam aleminin başı davasını yeniden yürütecektir.

Ne ataları,ne anaları,ne danaları asla buna mani olamayacaktır.

Bu itibarla bu vizelerin kalkması aslında çok gecikmiş ama yapıldığı zaman söylemi bile Müslümanları heyecanlandırmağa yeten çok müspet bir hamledir.

Tayyip bu memleket için bir şanstır.

Kimisi şansını değerlendirir kimisi kaçırır.

MozoLe Miяach;4884576' Alıntı:
Ben Türk OğLu Türküm.. Ya Sen ??

Bence Sen DeğiLsin.. Nedeni Basit.. Hiç Bir Safkan Türk Ortaya Laf Atıp Kimseye Laf Sokmaya ÇaLışmaz.. Direk Erkek Gibi SöyLer.. ;)

Ayrıca Gemar AçıkLamaLarın İçin SaoL..

bana şu lafı söyleyecek ,veya atıfta bulunacak son üye sensin ,haddini bil
bugüne kadar yazdığım birçok mesajda lafım hh'den dışarı diye yazmışımdır , ama artık yeter yoruldum yazmaktan fakat bunu anlayamayacak varsa burda yorum yapmasın o zaman , gitsin kale yapsın kumda .

Türklüğünü kanıtlayacak elinde tek bir belge var mı ?
varsa göster de bizde bilelim necisin değilsin

ki ilk postumda sana atıf yapacak olsam isim veririm kalkıp da genel konuşmam
yaran varsa da bana gocunma ...

eet kazakistana suriyeye fln vizesiz cok gzlde avrupaya gitsek bin zulum amerikada terorist muamelesi bos ayaklar bunlar kimse yemez

Geri