Visual Studio 2008 Kurulum Hatası

tatarmania

New member
Reaction score
0
merhaba
makinama visual studio 2008 kurmak istiyorum fakat kurulum sırasında "microsoft document explorer 2008" diyerek kuruluma izin vermiyor.ne yapmam gerek cevaplarsanız sevinirim.şimdiden teşekkürler

2005 kurdum çalışıyor.fakat 2008 için document explorer setup bulamadım.yardımcı olursan sevinirim

Kardeş öncelikle "Microsoft Expression Web 2" kurulu ise makinanda öncelikle onu kaldır..
Sorunun düzelecektir..
Yüklü olan programlarını söylersen daha iyi yardımcı olmaya çalışırız..
iyi çalışmalar..

Yaw ne alakası var farklı şeylerden bahsediyorsunuz.Expression var iken VS 2008 in kurulmama sebebi iksi de eğer trial versiyonsa ondan kaynaklıdır.Visual Studio 2008 Professional indirmiştim ben de de aynı hataları verdi.İstediği bazı şeyleri Visual web Developer 2008 kurunca geçtim Ama gene hata verdi kuramadım bi türlü Ama sonra VS team System kurdum sorun vermedi.Açıkçası başka çare yok microsoftun sayfalarında varsa bulup indirmek gerekiyor.Veya VSTeam Suite 2008 yeniden indirmek gerekiyor.Setup dosyası bozuk demektir.Partlardan birinde hata var yani.

Team Suite 2008 kurmaya çalışıyorum.express2005 vardı onala alakalı ne varsa kaldırdım fakat yemedi.sanal cdden kurdum dvdye basıp kurdum ama hiç bişekilde document exploreri geçemiyo.trial değil program normal başka makinada kuruluyor.vista kullanıyorum ondan kaynaklanabilir mi? teşekkürler

Geri