visual basic fotoğraf çekme programı

sagokey_gs

New member
Reaction score
0
arkadaşlar ben visual basic 6 da bir program yapacaım fotoğraf çekme programı timer lı olacak bir button a basıldığında ör:10 saniye sonra fotoğrafı çekcek ok yardımlarınız için şimdiden teşekkürler kodlar açıklamalı olursa ii olur

kardeş buu olay if(eğer)komutu ile olacak eğer buuttonna basılırsa çek gibi falan bende yeni başaladım visual besice onun için tam bir bilgi veremem....

arkadaşlar ben visual basic 6 da bir program yapacaım fotoğraf çekme programı timer lı olacak bir button a basıldığında ör:10 saniye sonra fotoğrafı çekcek ok yardımlarınız için şimdiden teşekkürler kodlar açıklamalı olursa ii olur
Bi Tür Webcam Gibi Bişey İstiyorsun Yani?

dostum biliyordumda bayaa ara verdim .. sana şöyle yardımcı olim sendkey ile yapabilirsin ve onun kayıt edilmesi için bi kod vardı aklımda değil 2 yıl oldu uğraşmayalı :) bak bide sana şunu sölim mesela 10 sn beklesin diyosun eğer bunu sleep modunda yaparsan bilgisayarı kasar ama mesela i=1 to 100000 ; next i şeklinde yaparsan daha az kasar çoğu kişi sleep yapıyor programlar yavaşlatıyor bilgisayarı

deneyelim ama galiba bilgisayarın içinden ayarlardan web camın açılışını yönlendirme gibi birşey yapılmalı galiba o zaman açılınca direk web cam'e bağlanacaktır bence

arkadaşlar bizde şöyle bir proje yapıyoruz elektronik bir devre yapacağız ve onda bir buton olacak ve biz onu usb yolu ile bilgisayara aktarılacak butona basıldığı anda fotoğraf çekecek web cam aracılığı ile ama kodlarda sorun oluyor ben delphi üzerine yapmak istedim ama nette araştırdım bulamadım şimdi verdiğiniz programa bakıyorum ama biraz karışık geldi visual basici yeni yeni çözmeye çalışıyorumda delphide bana yardım ederseniz çok sevinirim... sadece bir tuşa basıldığında çekecek ama özel bir iki kodu varmış sanırım her sorduğum insan onu dedi başka birşey demedi bu konuda yardım ederseniz mutlu olurum gerçekten...

Geri