visual basic bölümüne mod olmak istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rebel_

Banned
Reaction score
0
Arkdaşlar mod secimleri nasıl oluyor bilmiyorum ama orta decede programlama dili ve iyi derecede web tasarımı yapabilirim (html ve asp) asp yi idare edecek kadar biliyorum tek isteyim www.hackhell.com adresinde mod olabilmek fakat yaparlarmı bilmiyorum bildiğim tek bir şey var hh'e faydalı olabilirim.

Sizce yaparlarmı ? :eek:

2006 ağustosta üye olmuşsun ama msg sayın henüz 81 =S nasıl olcak o ?

YakınLarda Fırın Varsa Fırına Git...

Bu ne biçim avatar aday olsan da bu avatar için sana oy dahi vermem

arkdaşlar dediklerinizi dikkte aldım ve avatarı değiştirdim
darg_angel ne zaman üye olduğumu hatırlamıyorum fakat 2006 olduğu kesin o aralar üniye hazırlanıyorum diye ailme evime internet almayı uygun görmüyordu bu yüzden kayıt tarihime göre paylaşımlarım az ama dikkat ederseniz son 3 ayda cogalmanın olduğunu fark debilirsiniz avatar içinde özür dilerim bu kadar tepki cekeceğimi bilmiyordum :eek:

şimdiye kadar her zaman forum kurallarına uyduğumu düşünüyorun :

Şu Açmış oLduğun Konu iLe Forum KuraLLarını Çiğnemiş oLuyorsun Ama...

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=225624 bence bu konuyu açan arkadaş mod olmasına ragmen visual basic bölümünü ondan daha cok hakedeiyorsun 9 tane konun var. ama su an senin içinde erken. forumda aktifleş biraz üyelerle kaynaş sadece istediğin bölümle değil mesela geyik bölümüylede ilgilen oralarada konu aç mesaj at. . arkadaşların olsun ki sana gözü kapalı destek cıksınlar.
umarım anlamışsındır. kolay gele

avatar falan nemıs ya goremedım =)

o bolumde senı aktıf olarak gormustum mesaj sayın tesekkur sayın falan cok az ama o bolumlerle ılgılenmek ıcın bı arkadas cıksada fena olmaz.Onemlı olan anlaman eger gercektende bu ısten anlıyorum dıyosan,kendınden cok emınsen bıraz daha calısıp dahada kendını ıspatlayabılırsın.
o zaman tum oyların + olcagına ınanıyorum,bıraz daha zaman sımdılık kendıne guven ;)

??????????????
eger benim lakabım goytak'sa ben bu işi alırım alacam almak istiyorum almaya çalısacam emin olun.

kimseyede idda etmiyorum. BU KONU HAKKINDA ELİMDEN GELENİ YAPACAM

rebel_' Alıntı:
düşündümde burda herkez herkeze inanıyor ve ADMİN KULLANICILARINDAN BENİM ÜYELİĞİMİN İPTAL EDİLMESİNİ İSTİYORUM belkide yanlış yerdeyim hıh hıh hıh bilgisayar programcılığı mezunuymuş

bu yorumun ustune kızgınım sana we bıraz onlıne ol ıstersen -1905

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri