visual basic ödev yardımı!!!

zebrates

New member
Reaction score
0
arkadaşlar benim bi visual basic ödevim var tam olarak şööle : telefon defteri hazırlama (içinde arama satırı da olucak bi defter) lakin visual basic den zerre çakmam ama dersten garanti çakacam yardım eden olursa çokk sevinirim şimdiden yardımcı olanlar saolsunlar...:sigara:

bu proje için para ödemeyi düsünüyorsan ben yaparım

Visucal yok bende de delphiden yapayım mı?

arkadaşım veritabanı mı kullanılacak dosyalama ile mi pmden haber ver ben sana yapıp yollayayım ;)

ücretsiz ;)

walla CHI€F eğer böyle bi iyilik yapacaksan acık kodları yayınlarsan herkes faydalansın bilmeyenlere örnek teşkil eder ben daha yeni başladım vb olyına bi şeyden daha cakmıyom ama ileriye doğru cabalarım cok:)

hala lazımsa yarın göndereyim

bende hazırı var banada odev olarak vermıslerdı arastırıp bakmam gerek ıstersen bakarım arsıve dost..aynısı var ama arama var heralde tam unuttum ...bakmadan bısı dıyemem ..su anda yemek molasındayım anca aksama gece gorusebılırıs..

dostum; benim öğrencilik yıllarındaki projeleri az önce upload edip yayınladım
telefon defteri yok ama bir iki değişiklikle rahatlıkla telefon defteri olacak programlar var bir incele istersen

Konu başlığı
Visual Basic Projeleri

arama bölümünden aratırsan karşına gelecektir
k.i.b.

dAtAgRaM' Alıntı:

burası forum sitesi dimi?

slogan ney :hayat paylaşdıkça guzel eeee dersiney kardes burda kimseyi masrafa sokmak deıl amaçımız yardımcı olmak iyiki donanım bolume gıtmemıssın daha kolaydı ışler yanı para kaldırıdın lutfen bidaha boyle msj lar gormek istemioruz:mad: :mad: :mad: :Sopa :mad: :mad:

dAtAgRaM' Alıntı:

CHI€F' Alıntı:
arkadaşım veritabanı mı kullanılacak dosyalama ile mi pmden haber ver ben sana yapıp yollayayım ;)

ücretsiz ;)

ne kadar büyük fark var dimi. yazık sana dAtAgRaM...

Arkadaşlar benimde bir ödevim var :S acaba yapabilirmisiniz:S:S:S

ödev:
1. Text1 elemanına girilen harflerle başlayan il isimlerini list1 e, telefon kodlarını list2 ye ekleyen
2. text2 elemanına girilen rakamlarla başlayan telefon kodlarını list2 ye , il isimlerini list1 e yazdıran program

ödev bu :S:S yapabilirseniz sevinirim:S:S
ÖDEV RESMİ:
http://www.hizliresim.com/2009/1/2/6552.jpg

slm herkeze beyler benim vsual basıcten web sitesi var ama oto galeri sitesi admin kullanıcı girişi ziyaretci defteri güzel bi site istiyor hoca 3 sınav yerine gececek elinde kaynak olan paylaşa bilirmi sınıfı geçmem buna bağlı sonsınıf yardım plss!!!

s.a.

bende hazırı var banada odev olarak vermıslerdı arastırıp bakmam gerek ıstersen bakarım arsıve dost..aynısı var ama arama var heralde tam unuttum ...bakmadan bısı dıyemem ..su anda yemek molasındayım anca aksama gece gorusebılırıs..

öncelikle selamın aleyküm
benim visual basik ödev var ama hiç çakmıyom bundan
eğer elinde fazlalık proje varsa verebilirmisin yoksada teşekkürler ginede :)

Geri