vistaya geçmekten korkan arkadaşlar umarım bu yazıdan sonra sişzde vistaya geçersiniz

arkadaşlar boşuna kafanızı yormayın win 95 ten sonra win 98 ondan sonra win xp ondan sonra emin olunki wista değil........?

Türkçe meramını anlatma!!!!!!!!!!!

:mad:
silver021' Alıntı:
allah allah dur bi denim o zmn kinght dan bıkkınlık geldide en son vistada çalışo biliodum :( ööleyse XP de açcam desene ko ama bi patch hazırlıycaq lar biliorum yama felan çıktı çıkcaq eli kulağında ko nın yeni patchinde çalışmasını bekliom ve denedim şu anda ewety çalışmıyor iki tane patch gelmiş yaw bunlarda ne bööle :( kinght online gene yapmış yapcağını walla arkadaşlar 1470 patchi gelmeden önce xtrapları üst üste bindirp oscar arkaşım gibi açmayı becermiştim nasılda havaya binmiştim ama şimdi açılmıo dur bi Xpatchde bir program onuda uyumluluk modunda çalıştırıcam inşallah çalışr ki çalışır bence
silver021' Alıntı:
ya arkaşlar gariba bi tek banamı rast gelio yaw ben nasıl aaçabiliorum :D Knight online ı ben üstüne gelip özelliklerden uyumluluk modunda Windows SP2 professeionli seçtim ve açıldı güncellendi ve oyuna girdi havaya uçuom o yüzden eğer açmayı yapamyan arkaşlar içinde XP yi C ye Vistayı D ye yükleyin ben öyle yaptım ama ilk önce XP yi kurun sonrada vista :D eğer halledemzsiniz kinght bağımlısıysanız ve vista kulanmak istiosanız bööle yapın açılışta hangisinden başlıycağınızı otomatik olaraq sorar knight için XP yi seçin:D

ama aklıma takılan bişey daha varki oda ben nsl yaptım bunu yani vistayı kullanırken knight oynuyom :D Vista bana kıyakmı geçti ne :D:D:D:D:D:D
silver 021 sen türkçe okuma yazma bildiğine eminmisin?Türkçe diye yazdıklarını lütfen baştan birdaha oku.Yazdıklarını beğenirsen devam et,yolun açık olsun.

bende tam verimi alamadım
ilk sorun dsket surucusu yokoldu
sonra 256 mb olan ekran kartım oldu 64 mb:s
sonra kablosuz klavye mause kısayyoloarı calısmıor
1 gb ram var ama istedıgım performans yok
assu anakart var ama driverları tanımadı
2+1 ses sitemı var ama zar zor ses kartını tanıttım ondada 7+1 olarak goruyor baska turlu calımıor:S
bundan baskada sorun yok zaten:D:D

boş boş konuşup durma türkçeyi senden öğreniceq deilim

arifkaptan' Alıntı:
:mad:

silver 021 sen türkçe okuma yazma bildiğine eminmisin?Türkçe diye yazdıklarını lütfen baştan birdaha oku.Yazdıklarını beğenirsen devam et,yolun açık olsun.
ne var yani altı üstü noktalamaları koymamışım okuduğunda gayet normal:hadiordan + benim türkçe bilip bilmemden sanane. bu konuyla ilgili bi sözün lafın yoqsa konuşma derim. :eek:ut: ve sercanda üstüne teşekkür etmiş böyle gereqsiz bi yorum yaptığın için:hhsopa ne önemi varki türkçeyi senden yada bir başkasından öğreniceq deilim.:Sopa

Öncelikle konuyu uzatmak niyetinde değilim... Bir laf söyleyip çıkacağım...

Arkadaşımın eleştirisi, noktalama işaretlerine değil.
Sen onu dahi anlamamışsın, bunun üzerine cevap yazmam bile yanlış ama söylemeden edemedim.
Saygılarımla;
Sercan

sercannn' Alıntı:
Öncelikle konuyu uzatmak niyetinde değilim... Bir laf söyleyip çıkacağım...

Arkadaşımın eleştirisi, noktalama işaretlerine değil.
Sen onu dahi anlamamışsın, bunun üzerine cevap yazmam bile yanlış ama söylemeden edemedim.
Saygılarımla;
Sercan
:sigara: anladım kardeş ama zaten ben böyle şeyler için daha öncede özürümü ilettim. başka konulara aç bak ne demişim die. Şu an yazdıklarımada dikkat edersen kelimeleri düzgün kullanıyorum adam gibi söyleyenlere itirazım yok. Ama böyle konularda konu üstüne konu açanlardan nefret ediyorum:Sopa

512 mb ekran karrtı var giggabyte 356lısı paylaşımlı ama bende oyun grrafiklerirne 3.0 puan veriyor diğer puuanlarım çoko güzelbunu anlayamadım bilen vaarsa bana msja atabilirse çokk mu çok sevinicem
viistadan bende çokmmu çok memnunum vistaya geçemeyenn xpdde direnen arkadaşlara allah sabır versinn diyyorum

Bende ilk aldığımda onyargılara sahiptim ama bu önyarılarımın ne kadar haksız ve yersiz olduğunu anladım ve hayran kaldım gerçekten cok guzel yapmıslar helal olsun valla.

birde su puan olayına değinmek istiyorum benim puan değerlerim şöyle;

işlemci 4.7
bellek 4.5
sabit disk 4.4
oyun grafikler 3.0
grafikler (aero için masaustu grafikler) 2.2
bu puanlara rağmen benim derecelendirmem 2.2 fakat vistam canavar gibi çalışıyo önceleri cok dusuk olduğunu dusunmustum fakat diğer değerlere bakınca sasırdım ve nasıl bu kadar dusuk cıkıyo dedim ortalaması olması gerektiğini düşündüm ama ortalamayı hesaplamak için de matematik dehası olmaya gerek yok

yazdıklarında cok haklısın çalışmalarına devam et teşekkür ederm

Vista çok iyi arkadaşlar görüntü kalitesi ses olsun yeni kullanımlı ek özllikleriyle Yavaş diyenlere şaşırıyorum çok hızlı bana göre driver problemi var bir kaç tane onlarıda hallettim sayılır tüm yeni driver lar internette mevcut 64 bit kullanıyorum şuan eksik olan driver yok bir tek Webcam var o da yakında driver i çıkar beklemedeyim ;)

sana kalsa bilgisayarı baştan kurmamız lazım. gül gibi xp nin nesi var.

arkadaşlar Vista daha acemi...
ve ben piyaadaki son surum driver indiriyorum..
ve sunu soyleyeyim Alınan bilgisayarlara Format atın (orjinal vista cdniz varsa)
ve Vista Aero ayarlaını yapın.. sonra cayır cayır çalışır..
son kısacası herşeyin 2008 verisyonunu yada 2006 sını bulun ve hata veren bazı yazılımları D:\ gibi işletim sisteminin yüklenmediği yere kopyalayın.. Herşeyi sağa tıklayıp yönetici ayarıyla açınnn
Vista Kötü ama XP demode olmadan Vistayı kavramak daha iyi

ya arkadaşlar kanıma girdiniz ilk müsait anımda yapacağım ilk iş vista yüklemek olucak :)

Önce driveleri tam yüklensin bizde biliyoruz qeçmesini ama driverler tam olmadan qeçmenınde bir manası yok .

Sistemim Şu : DUAL CORE 3,4 İŞLEMCİ
4 GB KİNSGTON 667 4 DUAL KANAL 1 GBLİK RAM
250 GB SEAGETE HARDDİSK 16 MB ÖN BELLEKLİ
İNTEL D965WHMKR ANAKART
SAMSUNG DVD REWİTER
LC CD REWİTER

vitadan 4.2 puan aldım...kullanım ırasında yavaşlama hissetmiyorum ama oyunlara xpye göre bariz bir yavaşlık var...işlemcimi değiştirdiğimde vista 64'ü tekrar yükleyeceğim...selamlar

ii böle xp ile yaf oyun felanda oynamıom ama 1 - 2 hafta sora belkı vıstaya gecerım...

beyler ben çook vistayı ındırmek ıstıyom cd sını aldım ama ıngılızce yardım edebılecek olan varmı vista ultimate full tr olan varsa kuçuk bı ıyılık yapabılırmı

Arkadaşlar Vista İle uğraşmayın derim walla su an için ileride elbette herkes vistaya qeçecek ön yarqılı diilim ama VİSTANın bastırarak söylüyorum Her Programa Driverleri Yok Bazı arkadaşlar anlayışsız karşılıyor Kötü İşletim sistemi dien yok ama DRİVERLER TAM OTURMADI...

oooo benimki 2 ama öyleçalışıyor ki...

Geri