silver021' Alıntı:allah allah dur bi denim o zmn kinght dan bıkkınlık geldide en son vistada çalışo biliodum ööleyse XP de açcam desene ko ama bi patch hazırlıycaq lar biliorum yama felan çıktı çıkcaq eli kulağında ko nın yeni patchinde çalışmasını bekliom ve denedim şu anda ewety çalışmıyor iki tane patch gelmiş yaw bunlarda ne bööle kinght online gene yapmış yapcağını walla arkadaşlar 1470 patchi gelmeden önce xtrapları üst üste bindirp oscar arkaşım gibi açmayı becermiştim nasılda havaya binmiştim ama şimdi açılmıo dur bi Xpatchde bir program onuda uyumluluk modunda çalıştırıcam inşallah çalışr ki çalışır bence
silver 021 sen türkçe okuma yazma bildiğine eminmisin?Türkçe diye yazdıklarını lütfen baştan birdaha oku.Yazdıklarını beğenirsen devam et,yolun açık olsun.silver021' Alıntı:ya arkaşlar gariba bi tek banamı rast gelio yaw ben nasıl aaçabiliorum Knight online ı ben üstüne gelip özelliklerden uyumluluk modunda Windows SP2 professeionli seçtim ve açıldı güncellendi ve oyuna girdi havaya uçuom o yüzden eğer açmayı yapamyan arkaşlar içinde XP yi C ye Vistayı D ye yükleyin ben öyle yaptım ama ilk önce XP yi kurun sonrada vista eğer halledemzsiniz kinght bağımlısıysanız ve vista kulanmak istiosanız bööle yapın açılışta hangisinden başlıycağınızı otomatik olaraq sorar knight için XP yi seçin
ama aklıma takılan bişey daha varki oda ben nsl yaptım bunu yani vistayı kullanırken knight oynuyom Vista bana kıyakmı geçti ne
ne var yani altı üstü noktalamaları koymamışım okuduğunda gayet normal:hadiordan + benim türkçe bilip bilmemden sanane. bu konuyla ilgili bi sözün lafın yoqsa konuşma derim. ut: ve sercanda üstüne teşekkür etmiş böyle gereqsiz bi yorum yaptığın için:hhsopa ne önemi varki türkçeyi senden yada bir başkasından öğreniceq deilim.:Sopaarifkaptan' Alıntı:
silver 021 sen türkçe okuma yazma bildiğine eminmisin?Türkçe diye yazdıklarını lütfen baştan birdaha oku.Yazdıklarını beğenirsen devam et,yolun açık olsun.
:sigara: anladım kardeş ama zaten ben böyle şeyler için daha öncede özürümü ilettim. başka konulara aç bak ne demişim die. Şu an yazdıklarımada dikkat edersen kelimeleri düzgün kullanıyorum adam gibi söyleyenlere itirazım yok. Ama böyle konularda konu üstüne konu açanlardan nefret ediyorum:Sopasercannn' Alıntı:Öncelikle konuyu uzatmak niyetinde değilim... Bir laf söyleyip çıkacağım...
Arkadaşımın eleştirisi, noktalama işaretlerine değil.
Sen onu dahi anlamamışsın, bunun üzerine cevap yazmam bile yanlış ama söylemeden edemedim.
Saygılarımla;
Sercan