Vistaya Driver Yardim

lucky

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
ben vistaya gectim ama ekran kartimin vistaya uyumlu driverini bulamadimm
bi el atin :biggrin:durdurun

Asus A9250 ekran karti vista uyumlu driver

gercekten lazim bana driver onsuz ne oyun calistiriyorum nede bisey

windows 7`yi de yukledim driversiz guzel olmuyo

simdi windows 7 icin ariyorum bakarmisiniz bi varmi die ?

Driver Magic programı çok iyi bir program o program sana yardımcı olur ! ( DENENMİŞTİR )

gercekten lazim bana driver onsuz ne oyun calistiriyorum nede bisey

windows 7`yi de yukledim driversiz guzel olmuyo

simdi windows 7 icin ariyorum bakarmisiniz bi varmi die ?

arkdasım senın işin kolay aslında xp driverlarını ındır kur win7 de calısıyor sadece kurulumu yapmak farklı..normal calıstırmıyosun şöyle acıklıyayım

mesela ati we nvidia larda dosyaları c ye cıkarıp oyle kurulum yapıyor sende dosyları cıkarıp kurlumu iptal et zatn o kapatıcaktırda muhtemeln..

aygıt yonetıcısıne gir ordan ekran kartı surucunu guncelle de konum olarak c yi seç tüm c yi tarasın o sırada extract edılen dosyaları bulup driverlarını guncelleyerek yuklıcektır... ;)

şahsen win7 kullanıyorum wısta driverlarını ındrdım atının 1o numara calsıyo :D hatta kurulum sırasında ati işletim sistemindn yana sorun flanda cıkarmadı...

arkdasım senın işin kolay aslında xp driverlarını ındır kur win7 de calısıyor sadece kurulumu yapmak farklı..normal calıstırmıyosun şöyle acıklıyayım

mesela ati we nvidia larda dosyaları c ye cıkarıp oyle kurulum yapıyor sende dosyları cıkarıp kurlumu iptal et zatn o kapatıcaktırda muhtemeln..

aygıt yonetıcısıne gir ordan ekran kartı surucunu guncelle de konum olarak c yi seç tüm c yi tarasın o sırada extract edılen dosyaları bulup driverlarını guncelleyerek yuklıcektır... ;)

şahsen win7 kullanıyorum wısta driverlarını ındrdım atının 1o numara calsıyo :D hatta kurulum sırasında ati işletim sistemindn yana sorun flanda cıkarmadı...

cok sagoL arkadasim beni buyuk dertten kurtardin ;)

Geri