Vista'yı XP'ye Çeviremiyorum...

иιgнт gσиєя

мя.ѕємραтι¢σ
Reaction score
0
aRkadaşLar kuzenimin bilgisayarında vistayı XP ye çevirirken bi süre XP yi yüklüyo sonra uyarı veriyo yüklemeyi iptal ediyo uyarıda şu: bilgisayarınızda yüklemek istediğiniz sürümden daha yüksek bir sürüm mevcut var diyor ve yükLemeyi iptal ediyor ne yapmam gerek?

kökten cözüm harddıskı degıstır oyle yapanlar var hem vıstaya donmek ıstersen formattan yırtarsın

dostum bilgisyarı cd den başlatıp(tabiki xp cd si sürücüde olacak) damı yüklemeye çalışıyorsun yada vista çalışır konumdayken cd yi takıp yüklemeyemi çalıştın?

XP yüklemeden önce Vistayı kaldırman gerekiyor o nedenle yapıyordur muhtemelen
XP yi yükleyeceğin partı biçimlendir, otomatikman tüm veri silindiği için yüksek
versiyon algılaması kalkar doğal olarak

Bu Herkesİn Sorunu ArkadaŞlar Burda Adam Akilli Bİlen Yok Mu Ya. Biktim Şu Lanet Vİstadan. Bİlgİsayar AldiĞima PİŞman Oldum Valla. Şu İŞİ Bİlen Varsa Adam Akilli Yazsin Şuraya. Ne Yapmamiz Gerekİyor. Onca C++ Bİlen Vardir Emİnİm Buna. İlla Gİdİp Bİ Bİlgİsayarciya Parami Verelİm.

arkadaşlar bugün deniye deniye buLdum nasıL oLduğunu önceLikLe Yerel Disk:C ye foRmaT aTıN(işletim sistemi hatası veRdi beNde siZde veRirMi biLmem) daha soNra Yerel Disk:D ye foRmaT aTıN(yiNe işLetim sisTemi Hatası veRdi beNimkiNde) sonra C ye bİdaHa aTTığımızda PC'miz fıSTık gibi oLuyoR :D kaRışıK oLdu biRaz ama oLsun :D

hocam bende acer Aspire 5520G 604G25MI var xp ye çeviricem fakat driverler uyumlu degıl yardımcı olursanız cok sevınırım vista canımı cok sıkıyor yavaslatıyor hantallık ya baska bırsey degıl 1280 ekran kartı var ama oyun kasıyor delı olacagım lütfen yardım edin...

slm

herkese iyi akşamlar arkadaşlar
bende diğerleri gibi vista problemim var xpye çevirmek istiyorum ama karar veremdim çift işletim sistemimi kursam yoksa herşeyi silip xp mi kursam birde makşnemim xp driverları lazım bana bu konuda yardımcı olursanız memnun olurum şimdiden teşekkürler....

Toshiba satellite u 400 112

vista dan xp ye gecmek izin vistayı silmen gerekiyor. yoksa kuramazsın bunun yapmak içinde elindeki viste cdsini kullanarak c yi yada vistanın kurulu olduğu yeri vista cd si ile sil vistanın kurulumuna gececeği zaman devam etme ve kurdan cık sonra bilgisayar yeniden baslarken xp cd ni tak sorunsuz olarak kurulacaktır. sen öyle yaparak yükleyebildim xq yi

ya arkadaşlar bende vista yüklü ama xp ye çevirmeye çalışıyorum. xp cd sini takıyorum ön yükleme yapıyor sonra disk bulunamadı hatası veriyor. ve xp den çıkıyor. bilgisayarı kapatıp açtığım zaman da vista normal olarak başlıyor ben xp ye nasıl dönerim. neden xp yüklemesi yaparken disk bulunamadı diyor cevap verirseniz sevinirim

slm bende de casper nirvana bir laptop var ama simdi format atmak istiyorum ama cd den direk boot etmiyor ne yapmam lazim simdiden tesekkür ederim

Arkadaslar bende Cd den boot ediyorum ... Kur dosyaları yükleniyor ... Disk silme kısmına gelmeden. Mavi Hata ekranı geliyor ve orda kalıyor . Reset atmam gerekiyor. Varsa bi çözüm bi yardımcı olun lütfen.
Şimdiden teşekkürler ....

size en kesin sonucu söylüyorum.hdd nizi çıkarın pc den ve bi arkadaşnızın pc sine takın çift hdd li olacak yani.sonra acronis true image ile arkadaşınızın xp işletim sisteminin yedeğini alıp kendi hdd nize atın bu kadar.sonra gerekli driverleri yüklersiniz.arkadaşınızn işletim sisteminin yedeğini kendi hdd nize atmadna önce c sürücünüzü arkadaşınızın pc sinden biçimlendirin.

laptop larda vistadan xp ye geçmek için
1.satadriverli xp cd olması lazım bazılarında harddiski görüyor kurulum yapılıyor.görmeyenler ise internette satadriverli xp oluşturma diye aratsa büssürü döküman çıkıyor.satadriverli xp yi oluşturduktan sonra kurmada sorun çıkacanı zannetmiyorum.
2. Driverleri bulamıyom değil ben o kadar laptop çevirdim xp ye laptopun adını ve serisi yazın örneğin 'asus f3sv220 ddr xp driver' diye googlede aratsanız bulursunuz.Eğer buda olmazsa tek tek driver arıyacaksınız.
3.son yeni çıkan samsunglarda xp kurulumu yaparken iki defa başladığını gördüm sanırsam komple hdd ye format atmadım ondan diye düşünüyorum.
4.birde arama yapmım yorulmum uğraşmım diorsunuz siz yapmazsanız kim yapacak ne kadarda söleseniz yardım isteseniz boştur uygulama size kalmıştır....saygılar

xp cd sini dvd rom a koy cd den başlat,cd den yükleme yaparak kuruluma başla,C yi biçimlendir kuruluma devam et,eğer vista kurmak istiyorsan sonradan vista cd si ile biçimlendireceksin kural böyledir.
kolay gelsin

Geri