Vista'yı %100 Orjinal Yap Denendi ,Business,Ultimate,Home Premium,Home Basic, Hepsi!!

genco_006

New member
Reaction score
0
% 1.000.000. ORJİNAL YAP

AYRINTILI ANLATIM RAR'IN İÇİNDE HAYIRLI OLSUN HERKES

KENDİ İCADIM 2008 MODEL

VİSTA ORJİNAL % 100 YAPMA ANLATIMI

1. Aşama

- 1 nolu dosya yı aç sonra royal yazan dosyayı sağ
tıkla ve yönetici olarak çalıştır ve bigisayarı yeniden başlat

2. Aşama

- 2 nolu dosya yı aç sonra kullandığın Vista türü ( Ultimate,Home Basic,Business,Home Premium )
seç ve çalıştır sonra enter e bas ve bigisayarı yeniden başlat

3. Aşama

- 3 nolu dosya yı aç sonra ''Windowws Vista'' yazan sağ tıkla
yötici olarak aç kurulum Biterken erter bas daha sonra bigisayarı yeniden başlat
bilgisayar açılırken komut gelecek ve enter e bas VİSTA Orjinal oldu

http://www.microsoft.com/genuine/

!!!!!! Yukarıdaki Link'ten orjinal Yazılım doğrulaması yapabilirsiniz..

http://rapidshare.com/files/83128373/100___vista_y__305__Orjinal_YAP.rar.html

c340ac0a09a9ed711d61e3749d0fa3c9.jpg

1 nolu dosya yı aç sonra royal yazan dosyayı sağ
tıkla ve yönetici olarak çalıştır ve bigisayarı yeniden başlat

saga tıklayınca yonetıcı olarak calıstır gelmıyor onu nasıl yaparız acaba yardımcı olursanız sevınırım şimdiden teşekkür ederim

Dİkkkkkatttttt

bu crack tamamen simle bir crack tir sisteminiz açılmaya bilir yada açılırken oem similesi devreye girdiğinden bazı açılış işlemlerini atlata bilir f8 gibi...ayrıca birden bire yeni serial girin yazısı ortaya çıkabilir... çok tehlikeli bir crack haberiniz olsun

genco senin ürün kimliğin ile benim ürün kimliğim aynı.bu her sistemde aynımıdır yoksa bunda bi sakatlık olma ihtimali % kaçtır acabaaa :)

benim internetten indirdiğim vista etkinleştirme isteyip duruyordu denedim orijinal olduğunu söyledi genco kardeş çok teşekkürler bu faydalı paylaşımın için +rep

Ya bu 1 dosyadaki sağ tıklama işini resimlerle gösterebilirmisiniz acaba

walla ben yaptım işe yaradı...çok teşekürler

yardımın ıcın tsk fakat dosyayı sag tıkladıgımızda yonetıcı olarak calıstır dıye bı lınk yok
bunu nasıl halledıcez acele yazarsan cook sevınırım

ya programı paylaşan arkadaş bir ara sayfana bak da arkadaşlara yardımcı ol allahını seversen paylaşım için teşekkürler Hackh50 olmak bir ayrıcaklıktır

ozgur_38 Ya bu 1 dosyadaki sağ tıklama işini resimlerle gösterebilirmisiniz acaba

Arkadaşım kimse söylememiş ama eğer yönetici olarak çalıştır yok ise yükle yapacaksın

Kardeşim elin kolun dert görmesin Allah razı olsun Süper olmuş Etkinleştirdim.

arkadaşım hayatımı kurtardın desem yeri var öylebirşey yani. çokçok teşekkürlerson bir günüm kalmış farkındada değildim.tekrar sağol. yapamayanarkadaşlara bir şey söylemek istiyorum eğer ikinci aşamada bararıyla yüklendi demiyorsa hata oluştu diyorsa, kullanıcı hesaplarına girip "kullanıcı hesabı denetimini aç veya kapat" atıklayıp oradaki tiki kaldırın sonra bilgisayarı tekrar başlatın ve ikinci adımı tekrar uygulayın sorun çözülüyor. bende vista ultimate 32bit servicepack 1 vardı. sorun halloldu.paylaşım için sağolun.

kardeş iyi güzelde resimli anlatamazmısın royali nasıl başlatacız

biosa yüklenen zamazingo "gtldr" midir nedir? nasıl silinecek?

biz yapamadık valla,yardımcı olur musunuz?yönetici olarak kullanamıyorum

Geri