Vista'nın seveni de var!

Vista kullanıyorum ve memnunum :)
adam sağdan soldan vista iyi değil diye duyuyor sonra başlıyyor vista hişç iyi değil, sanki kendi kullanmış gibi :D

İnsanları en çok bilmedikleri korkutur.O kadar çok kişi varki hiç kullanmadan vista hakkında olumsuz yorum yapabilen

evet ben de hiç kullanmadım ama hep olumsuz yorum yapıyorum.
neden mi? cevap cok basit: gıcıgım vistaya :D
feci kıl oluyorum. ne biçim ismi var ööle onun.
vista diye işletim sistemi mi olur be :mad:
Allah belasını versin vista'nın.

evet ben de hiç kullanmadım ama hep olumsuz yorum yapıyorum.
neden mi? cevap cok basit: gıcıgım vistaya :D
feci kıl oluyorum. ne biçim ismi var ööle onun.
vista diye işletim sistemi mi olur be :mad:
Allah belasını versin vista'nın.

benim yerimede yazmışsın valla casper neo aldım orjinal vista kuruluydu klasöre girmeden xp kurdum :D

benim yerimede yazmışsın valla casper neo aldım orjinal vista kuruluydu klasöre girmeden xp kurdum :D
Vista'ya verdiğin paraya yazık.
Ben de bir dizüstü almayı düşünüyorum ama Windows yüklenmemiş olarak almak mümkün mü acaba?

windows 7 de ister istemez ufak da olsa yamalar tamamlanana dek güncel vista kullanmak daha mantıklı şu an..

Microsoftun çıkardığı hiç bir sürüme değişmem vistayı

Arkadaşlar vista kullanmak için en az 2gb ram olacak ve en az 2.8 p4 işlemci olcak bu tür bir makineniz varsa vista sizi ucurur.visanın bu kadar cok şey istemesinin temel nedenide hazırda bekletme özelliğidir örnegin pc yi ilk actıgında explorer 3 saniye bekler ama daha sonra acık oldugu süre içinde ehr girişinde tıkladıgın an acılır bekleme olmaz,cunku actıgı her seyi önbelleklere alıp hazırda bekletiyor hızlı olmasının nedenide bu cok ram ve işlemci istemesinin nedenide.ama önemli olan ramlardır.

Windows 7 ise karşısına cıkacak hatalı düzeltmeden kurulacak bir sürüm değil,en azından ben böyle düşünüyorum.dirver sorunu yasatan bir sürüm her ne kadar vista driverleri olsada kendi orjinal 7 driveri cok daha farklı calısıyor 7 de.windows 7 de kurdum denedim ordan biliyorum

windows vista ultimate iyi ama vista sp 1 çok kötü durumda

Vistanın bir seveni de benim.

2007'nin sonunda başladı vista ile tanışmam. hackhell sayesinde. İlk günlerde eksikleri çoktu sesten tutun da webcam'a kadar bir sürü eksikler bir kaç ay uğraştırdı beni. Şu anda hiçbir sorun yok. Şimdi de windows7'yi denemek istiyorum. Ama işlerimin yoğunluğu elvermiyor.

Bilgisayarına güvenen Vista kullanır arkadaşlar. Kasma falan hepsi hikaye.

Ne kadar pc nin iyi olursa olun ben vista kadar dandik bir şey görmedim ama win 7 kurdum xp den bile hızlı tavsiye ederim

Vistayıda kullandım şu anda win7 kullanıyorum.ve gönül rahatlığıyla şunu söyleyebilirim.
Vista tam anlamıyla bir fiyaskoyku.Win7 ise Vistanın kullanılabilir hali diyebiliriz.asla 7 y kaldırıp tekrar vista kurmam

ben laptop aldığımda tanıştım vistayla yaklasık 2 yıl önce öncede ( kullanmıştım ama pek pek ayrıntılı kullanamadım ) hala daha kullanıorum ve çook memnunum xp yerine tercih ederim şimdi win 7 çıktı onu demeyeceğim büyük ihtimal ona terf ederiz artık :)...

Geri