vistadan xp ye geçemiyorum acil yardım

hkn01

New member
Reaction score
0
arkadaşlar ben bu konuyu daha öncede açtım ancak cvp veren olmadı sorunumu tekrar dile getirmek istiyorum bnm pc de vista yüklü vista bilgisayarı hem yavaşlatıyo hemde bazı yerler de hatalar veriyor xp cd sini takıyorum cd/dvd den başlatıyorum önyükleme ye girmiyor yani "ön yükleme için bi tuşa basın " gelmiyor bunun yerine bootmgr ek*** diyor yeniden başlat için Ctrl+Alt+ Del tuşuna basın diyor basıyorum yine anı şey oluyor giremiyorum ön yüklemeye yardım ederseniz sevinirim

kardes gecebilmen icin sata driver adapte edilmis xp cd'leri var onlardan bir tane indirip kolaylikla format atabilirsin, hackhell de bu cd'lerden bolca mevcut...
veya elinde xp cd'si varsa n-lite programi ile entegre edebilirsin, sata driver'ini da anakartinin sitesinden edinebilirsin
kolay gelsin

arkadaşım ben kotalı kullanıcı olduğumdan driver indiremedim .n-line denedim ancak onuda beceremedim:S başka ne yapabilirim :vur

biostan bilgisayarı cd den başlatmaya ayarladınmı

vista'ya format atıp xp'ye geçmek için driver'lı bir xp cd>'si lazım.

peki xp yi tamamen indirme yerine sadece gerekli driver indirip yeni bir cd çeksem nasıl olur

peki bunu nasıl yaparım biraz açarmısın ve hangi driver önerirsiniz ?

açılışta setup a gir sadece firs boot cd room yap save ve exit bu kadar reset sonrası cd rom dan başlamak için bir tuşa bas ikazı gelir..

ben de öyle yapıyorum zaten ama cdden başlatma gelmiyor sorunda orda zaten cd den başlattığım halde cd den önyükleme için bir tuşa basın demiyor

ya ben derdimi tanm olarak anlatamadım yada siz yanlış anladınız arkadaşlar .Bende yüklemeye çalışıyorum ama cd den önyükleme sorunum var bunun için yardım istiyorum yoksa pc kuruyorda ben mi kurdurmuyom :saskin

arkadaşlar saolun yardımlarınız için sorunu çözdüm cd de sorun varmış sanırım bootlu değildi .cd yi değiştirince sorunsuz bi şekilde yükleme yaptım:victory

Geri