vistadan nero 7 i kaldıramıyorum yardım

tarhun

New member
Reaction score
0
slm herkese
benim sorunum şu: bilgisayarı aldıgımda nero7 yuklemek istedim.uyuşmazlık hatası verdi onemsemedim.yuklerken yukleyici çöktü hatası verdi yarım kaldı.kaldırırkende aynı hatayı verdi bende elle ve kayıt defterindekileri silerek kaldırdım.ama nero 8 yuklemek istedigimde nero7 var diyor ve ben ne yapacagımı şaşırdım cunku nero7 le alakalı dosya yok hiç biryerde...(YADA BEN BULAMADIM)

LUFEN YARDIM EDİN ACİL....
ŞİMDİDEN TEŞEKKURLER

slm herkese
benim sorunum şu: bilgisayarı aldıgımda nero7 yuklemek istedim.uyuşmazlık hatası verdi onemsemedim.yuklerken yukleyici çöktü hatası verdi yarım kaldı.kaldırırkende aynı hatayı verdi bende elle ve kayıt defterindekileri silerek kaldırdım.ama nero 8 yuklemek istedigimde nero7 var diyor ve ben ne yapacagımı şaşırdım cunku nero7 le alakalı dosya yok hiç biryerde...(YADA BEN BULAMADIM)

LUFEN YARDIM EDİN ACİL....
ŞİMDİDEN TEŞEKKURLER

Deinstal ettiginden yola cikarak,yardimci olmaya calisayim ,ilk önce TASK MANAGER den (STRG+Alt+dell) DIYEREK ACILAN PENCEREDE SERVIS bölümünde NERO ILE ILGILI CALISAN HERHANGI BIR DOSYA VARMI KONTROL ET CALISIYORSA DURDUR :DAHA SONRA REGEDIT.exe diyerek ACILAN DOSYA YI ADMIN MODUNDA AC.pencereye STRL+f deyip kutuya nero yaz . devaminda gördügün her yerde ki nero klasörlerini kayit defterinden sil UNUTMADAN BAGLANTINI kes.bu islemleri nero diye arama yapdigin registry deki kalintilara raslanmayana kadar tekrarla, programi TROJEN VE ANTIVIRÜS PROGRAMLARINA tavsiyem G DATA INTERNET SECURITY; VEYA KASPERSKY; ARAT ;; BASLAT ARA CUBUGUNDA NERO ile ilgili kücük bir tex bile olmayacak EMIN OLDUKDAN SONRA nero yu bilgisayarina yeniden yükle.. istal et,KOLAY GELSIN

Geri