Vistada süper hızlanma RAM dan 50 MB azaltma

korkusuz10

New member
Reaction score
0
evet arkdaşlar hiçbiryerde yok var ama bu servisi kapatacak yazı yok ben buldum sadece tek bir servis kapatacaksınız

ilk önce başlat-çalıştır-services.msc yaz enterle
Hızlı Getirme servisini bulun ve üzerine çift tıklayın servisi durdurun ve devre dışı bırakın ben yaptım 1 aydır kullanıyoruum sisteme hiç bir zararı yoktur

2en1001.jpg

2wc4mtw.jpg

Ram(geçici bellek)ten 50 mb gibi küçümsenecek bir rakamın üzerindeki gereksiz yükü atıyor(muşşşş)

Vista qullananlar için qüzele benzio

filtre uygulamasını kapatmakla performansın artacağı düşüncesi biraz fazla beklenti olmazmı çoklu internet sayfasını kapatarak aradaki farkı zaten yakalarız gibi geliyor.genede paylaşım güzel

teşekkürler iyi paylaşım ama sizin kullanılan ram 500 600 mb iken benim pc 1 gb kullanıyor services.msc kapatılacak her şeyi kapattım sizin söylediğinizde dahil acaba neden dir

şimdi yaptım saol inşallah iyi olur gerçi 2 gb ram var ama olsun 2 yıllık pc artık ram çok harcamaya başlamıştı

Yaptım ama değişmedi,rem düzenleyici bir program kullanmak daha iyi.

Ya herkes cevap yazmış olmak için cevap yazmış.Deneyen var mı düşünceleri neler bunu yazan yok.Mesaj sayın artınca ne oluyorsa her konuya gereksiz gereksiz.Tşk,saol.süper... v.b bir sürü şey yazıyorsunuz.Ama sizden sonra bunu deneyecek yada denemek isteyecek birisine aydınlatıcı bir fikir sunmak yok.

Geri