Vistada Enteresan Hata!!!

erostur

New member
Reaction score
0
Bana yalan söyliyeceksen önce gözlerinle anlaş..
S.A

arkadaşlar bi oyun yullemek için ISScript11 yuklemem gerekti yukledikden sonra yteniden başlattım virus programım oldugu halde korunma yok diyor internete baglı oldugum halde internet yok diyor sorun NErden kaynaklanıyor olabilir.Belkide ISScript11 den kaynaklanmıyor bile olabilir..

sorun.jpg

arkadaşlar ayrıca pc cok yawaslamaya basladı cpu kullanımı %50 % 60ın altına dusmuyor 4gb ram var 2.2 çift çekirdek işlemci durduk yerdebu kadar kasma normal değil heralde yardımlarınızı bekliyorum.Birde Ağ ile ilgili mesela ağ paylaşım merkezi ekrana geliyor ama 2 Saatte.Geldiğindeki ekran görüntüsü ise şu

EkranAlnts-2.jpg

Yarıdım ve önerilerinizi bekliyorum

Vista kullanicisi deilim kardes, kusura bakma yardimci olamam...

valla bilemicem scrpit ti kaldırmayı dene, ya da vista bazı antivrüsleri anrtivirüs olarak görmüyo, spyware felan da yükle o zmn hataların çoğu kalkacaktır. İnternete girebiliyosan ztn internet yok işaretine gerek bile yok. Ama sen en iyisi bi format at.

Sonradan baktım da isscript msi dosyasıymış, bilgisayarına format at derim. Ancak öyle kurtulrsun

Formatla herşeyin silinmesine gerek yok. Dvd yi tak üstüne yeni vista kur en bi 40 gb boş yer olsun. Eski dosyalarını Windows old diye bir klasöre kopyalıyor silmeden. senin almana izin veriyor. Kurdun o da olmadı sistem açılmıyo dvd rom dan calışan bir linux koy sürücüye linux ile aç o dosyaları yine görüp kurtarabilirsin.

Sanırım sisteminde virüs var. Çünkü ağ devre dışı kalmış ve donanımı okuyamadığı için ağ bağlantıları özelliklerinden ağ bulmyı açamıyorsun... Junex'sinde dediği gibi Formatla windows old diye atıyor ama kullandığın virüs programı zayıf bence ondandır. İşlemciyi yormak için yazılmış bir çok virüs varki o kadar akıllılar virüs programları fark edemiyorlar. benden sana sadece bi tavsiye Kasper kullan ;)

önce virüs programini sonrada windows defender'i uninstall edip restart ettikten sonra bunlari ilk önce defender sonra da virüs programi olmak üzere yeniden kurararmisin ?

birde bilgisayarim sag tik yönet aygit yöneticisi buradan ethernet'i kaldirip restart ettikten sonra makina acilinca kendisi yükleyecek ilgili ethernet kartinin driverini -

bunlari yaptiktan sonra denermisin ve sonuclari yazarsan sevinirim.

kolay gelsin.

bence sorun hard diskin yeterince dolu bi ayar vardı bellek için ayırdıgın alanı azaltman gerek
cc cleaner ile regedit te gereksiz kayıtları silmelisin disk birleştiriciyi kullan bir de bu şekilde dene yine çözüm arayalım eger sonuc alamazsın

dostum, ilk önce iybir antivirüs pro kur güzel bir tarat, biraz üşengeç birine benziyon ama içinde virüs varsa onu bu şekilde bulup yok edeceksin, aslında senin pc format format diye bağırıyor. bir zahmet format at ta pc kendine gelsin. ha içinde verilerim var diyorsanda o verileri sen nasıl yedeklersin onuda bir zahmet sen araştır....

Vista kullanıyorum ama hiç böyle bir hata ile karşılaşmadım umarım başkaları sana yardımcı olurlar:)

kardeş bende vista kullanıyorum ve hiç ama hiç memnun değilim :( xp ye dönecem :)

Kardeş öle programlar sistem dosyalarına hasar verdiği için işletim sisteminde sorunlara neden oluyor. Ben format atmadan önce sisten geri yüklemesi yap derim büyük ihtimalle sorun giderilecektir. Eğer devam ederse format atarsın.

dostum eğer beni dinlersen ilgilerini kaybetmeden diskini 2 ye bölersin işine bakarsın. yapabileceğin işlemler;

1. internet ortamından partition magic 8 9 10 20 neyse herhangi bi sürümünü bul indir ve kullanımını öğrendikten sonra diskini 2 ye böl.

2. xp veya vista cd sini tak bas formatı ama dediğim gibi partition magic kullanmadan işin zor olur. benden daha usta arkadaşlar sana mutlaka bilgi veriler

Geri