vista'cılar 1 bakın yaww

яєℓαχℓιƒє

KaFaSıNa GöRe
Reaction score
0
arkadaşlar bende vista ultimate var ingilizce
bunu türkçe yapıcam ama tükçe dil paketini indirdim
yükledim fakat türkçe olmuyor
nasıl yapabilirim yardım edin lütfen!!!!

ya yardım edin ya

kargo adresini ver bende orjinalin kopyası var sana gönderim

saol teşekkürler bende de türkçesi var ama benim şu an kullandığımı türkçe yapmam gerekiyo
yinede saol:goz:
hem ingilizce hem türkçe var yani:goz::D

arkadaşım denetim masasına gireceksin (A inspection table) oradan bölge ve dil şeçeneğini (region and a language) açıcan sonra yönetimsel sekmesine (administrative veya managerial ) tıklayıp karşına açıılacak pencereden değişeceksin dil paketini bile yüklemene gerek yoktu orda 100 den wazla dil var

arkadaşım denetim masasına gireceksin (A inspection table) oradan bölge ve dil şeçeneğini (region and a language) açıcan sonra yönetimsel sekmesine (administrative veya managerial ) tıklayıp karşına açıılacak pencereden değişeceksin dil paketini bile yüklemene gerek yoktu orda 100 den wazla dil var

çoook saol kardeşim deneyelim

arkadaşım denetim masasına gireceksin (A inspection table) oradan bölge ve dil şeçeneğini (region and a language) açıcan sonra yönetimsel sekmesine veya managerial ) tıklayıp karşına açıılacak pencereden değişeceksin dil paketini bile yüklemene gerek yoktu orda 100 den wazla dil var

administrative tıklayıp (The system changes your local adjusters) tıklayacan ordan şeçecen eksik yazmışım

walla kardeş sen sordun diye bende bir değiştirdim dili italyanca yaptım tekrar gelip türkçeye çevirdim yanı bende oldu sendede olur merak etme

Geri