Vista'cılar çok öfkeli!

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
Vista'cılar Win 7 politikasına çok kızdı!

Microsoft'un Windows 7 fiyatlarını açıklaması en çok Vista kullanıcılarını kızdırdı. İşte nedeni.

2s1m8au.jpg

Bildiğiniz gibi Windows 7'nin fiyatı artık sır değil. Fakat Microsoft'un açıkladığı fiyatlar bazı Windows kullanıcılarını çok kızdırdı. Bunların başında da Windows Vista Ultimate kullanıcıları geliyor. Ön siparişte Windows 7 Home Premium yükseltme fiyatı 49,99 dolar, Windows 7 Professional yükseltme fiyatının ise 99,99 dolar olarak açıklanmasına rağmen, Windows 7 Ultimate sürümünün ön sipariş şansı sunulmadan, yükseltme fiyatının 219,99 dolar olması tepkilere neden oldu.

Daha önce Vista Ultimate'in en büyük özelliğinin Microsoft'un sadece bu sürüm için yayınlayacağı ekstra programlar olduğunun söylenmesi ve yüksek fiyatlara satılmasına rağmen bu programların üretilememesi zaten Ultimate kullanıcılarını kızdırmıştı. Şimdi bir de üzerine normal fiyatı 319,99 dolar Windows 7 Ultimate'e sadece 100 dolarlık bir indirimle geçme şansı sunulması kullanıcıların seslerini yükseltmesine neden oldu.

İnternet üzerindeki pek çok forumda bu konuyu şiddetli bir şekilde tartışan Vista Ultimate sahipleri aynı zamanda Microsoft'a toplu bir e-posta gönderimi protestosunda bulunmaya hazırlanıyorlar.

yaa abii bi ara denilmişti vista home premiumdan bedava win 7 home premiuma geçilcek aynı seşyler business ve ultimatede de geçerliydi şimdi ters ayak yapıolar bu devirde orjinal işletim sistemi kullanmıcaksın abi :mad:

walla ben de vista kullanıyorum ama çok da umursamıyorum bu konuyu çünkü 2 tl ye alıyorum ve lisanslı yapmak için de saolsunlar birsürü yöntemini yapmışlar. :) ben kızmıyorum o yüzden.

pc alırken veriyolar (yani zorla stıyolar işletim sistemini)

aq en güzeli çakma yı orj yapıcan bunlara mustahak

Buna da çok gıcık oluyorum. Dizüstü almayı düşünüyorum; ama Windows kullanmayacağım ve kullanmayacaksam neden o işletim sistemine para vereyim ki!
Piyasadaki bu tekelliğe karşıyım.
Ancak masaüstü gibi toplama yapmak lazım. :D

Vista gibi se7en de hayal kırıklığı olacak...

Birsürü uyumsuzluk, sürücü sorunu , vs vs vs. :D

Korsana devam, işlem tamam, :)
Microsoft para kazanmak istemiyorsa biz neyapalım.

abiler burası yeri degil ama benim vistayla sorunum var ve artık pes edıyorum o yuzden xp yuklemek istiyorum..önerileriniz nelerdir....??? sizce ne yapmalıyım...

birde vista kurulu bilgisayara nasıl xp yukleyecem...??

aq en güzeli çakma yı orj yapıcan bunlara mustahak

orjınal vista ultımate kullanan mı varkı kullananın aklına yanaım :Gulumse:

mıcrosoft a kafam gırsın :D

konu ıle alakalı deıl ama hazır gırmısken ttnete de gırsın :Gulumse:

orjınal vista ultımate kullanan mı varkı kullananın aklına yanaım :Gulumse:

mıcrosoft a kafam gırsın :D

konu ıle alakalı deıl ama hazır gırmısken ttnete de gırsın :Gulumse:

alemsin ha =) ttnet için avatarlar vardı öle =)

ben org vita home premium kullanıyorum . ultimate kullanan yokmnu demişsiniz adam o kadar para verip almazki onu =) bizede zorla kastılar laptop aldığımda :D ama napalım alıştık vistaya en azından aldığımdan beri çkömedi :D

benimki lisanslı ama ben birşey anlamadım pek

alemsin ha =) ttnet için avatarlar vardı öle =)

ben org vita home premium kullanıyorum . ultimate kullanan yokmnu demişsiniz adam o kadar para verip almazki onu =) bizede zorla kastılar laptop aldığımda :D ama napalım alıştık vistaya en azından aldığımdan beri çkömedi :D

banada aynısını yabtılar :D
ama ben ne yabtm geldm hackhell e hemen bır vısta ultımate ustunede guzel bır ılaclama :D artık 400$ lık bır ultımate ım oldu :D hemde hackhell sayesınde hıc para vermeden ne verecem ya lanet olsn mıcrosofta :D 4oo$ a 4 kısılık bı aıle 1 ay gecınıor verılırmı o para hıc :Gulumse:

HackHell :ask:

Korsan Saolsun indirip kullanıyoz neden kızalımki Microsoft Düşünsün:Gulumse::GulumseKiz:

ben hackhell sayesine işletim sistemim ile bir sorunum yok sağol hackhelciler microsoft neden para kazandırayım ki :clap

banada aynısını yabtılar :D
ama ben ne yabtm geldm hackhell e hemen bır vısta ultımate ustunede guzel bır ılaclama :D artık 400$ lık bır ultımate ım oldu :D hemde hackhell sayesınde hıc para vermeden ne verecem ya lanet olsn mıcrosofta :D 4oo$ a 4 kısılık bı aıle 1 ay gecınıor verılırmı o para hıc :Gulumse:

HackHell :ask:

öle aga 400$ a bir aile geçinio :D suanda birçok firma yeni pc alırsan win7 ye bedava geçiriolarmış :D

Geri