//:Vista Yer Kaplıyo ama Nerede_?? ( resimli ) ...

tam olrak o kdar bilmiyom xp yi :p

yinede vista şuan lınux gibi cok kararlı işallah suyunu cıkarmazlar ben pek pc başında değilim

vista öğrenmeye calışıyom işte arada ...

Vistada en büyük destekçin Vista Manager olacaktır.Proğram vasıtasıyla herhangibir zarara neden olmadan hertürlü düzenleme optimizasyon ve temizliği kolaylıkla yapabilirsin.Tavsiye ederim.
Tüm yaptığın değişiklikleri sorunsuz olarak tekrar geri alabilmek mümkün.

Vistada en büyük destekçin Vista Manager olacaktır.Proğram vasıtasıyla herhangibir zarara neden olmadan hertürlü düzenleme optimizasyon ve temizliği kolaylıkla yapabilirsin.Tavsiye ederim.
Tüm yaptığın değişiklikleri sorunsuz olarak tekrar geri alabilmek mümkün.

tamam cok saolasın ...

arkadaşlar siz masa üstüne, belgelerime bir dosya yükledinizmi onun kapladıgı yer c diskinden azalır yani siz c ye bişey yüklemeyip masa üstüne yüklerseniz aynı olur ona dikkat edin ben pes 2009 u yüklerken oldu bilmeyenlere duyrulur

arkadaşlar siz masa üstüne, belgelerime bir dosya yükledinizmi onun kapladıgı yer c diskinden azalır yani siz c ye bişey yüklemeyip masa üstüne yüklerseniz aynı olur ona dikkat edin ben pes 2009 u yüklerken oldu bilmeyenlere duyrulur

Evet aynen ya pes2009 yüklerken oldu hay ağzına sağlık senin :p

Ama hallettik artık saol :)

Arkadaşlar Tune-Up ın disc temizleyicisini kullanın şahsen ben kullanıyorum ve rahat 5-6 gb işe yaramaz dosya siliyor..

Arkadaşlar bende de oluyordu sebebi backup dosyalarından kaynaklanıyor. Disk temizlemeyi açın ikinci sekmede backup dosylarını silin sonra baştakileri de silin 4-5 gb alan geri geliyor.

ben known un forumda paylastıgı vista lite3 sp1 i kullanıyorum bende disk temizleme aracı yoq ben mi bulamadım yoksa baska bir disk temizleme pro su mu yuklemeliyim (oyleyse hangi pro yu tavsiye edersiniz?)

diski temizleyin.dizinleri önbellektekileri ve muthiş yer kaplayan geri yükleme noktalarını siliyor

tamam temizleyelim de benim vistada(known) disk temizleme aracı yoq onu tekrar yuklemenin bi yolu var mı?

sistem geri yüklemeyi kapatın en azından 10 gb yer geri veriyor

Geri