Vista yardımm

squall

New member
Reaction score
0
arkadaşlar ben 2-3 ay önce bu siteden indirdiğim 32 bit türkçe vista ultimate kullanıyorum
ve bilgisayarımda 2 tane kullanıcı oturumu var iso producer programını her iki oturumda da çalıştırmıyor nolur yardım ediinnnnn!!!!!!!!!!!!!!!11111

squall' Alıntı:
arkadaşlar ben 2-3 ay önce bu siteden indirdiğim 32 bit türkçe vista ultimate kullanıyorum
ve bilgisayarımda 2 tane kullanıcı oturumu var iso producer programını her iki oturumda da çalıştırmıyor nolur yardım ediinnnnn!!!!!!!!!!!!!!!11111

Dostum, yönetici olarak ilk tanımladığın oturumdan kurduğun tüm program ve uygulamaları diğer oturumlardan çalıştırmak için; programın kısayolunu sağ tıkla ve "Yönetici olarak çalıştır" seçeneğini seç. Diğer kullanıcılar kısıtlı olduğu için her programı çalıştıramazlar. Sana tavsiyem hangi programı kim kullanacaksa, o kişinin oturumundan kur. Ortak kullanacaksanız; Yönetici (admin) oturumundan kur, diğerlerini de yukarıda anlattığım gibi yetkilendirerek erişim izni verebilirsin.

yinede olmyuyor her şeyi denedim zaten admin de çalıştırmıyor diğer kullanıcı oturumunda açıyo

Geri