ARAN_1
Banned
- Reaction score
- 0
zaten bu xp ye gittikce gicik olmaya basladim en gec iki ayda bir format atiyorum,ne kadar duzgun calisir vaziyette tutmaya ugrasirsaniz ugrasin 3-5 program yukleyip kaldirdiktan sonra basliyor yavas yavas ayari kaymaya. ben oyle acilista yalpalamaya gecikmeye basliyan isletim sistemi cekemem,trink diye acilmasi lazim linux beni aşar diye dusunuyordum fakat ciddi ciddi denemeyi dusunuyorum artik.
simdi 1- pardus ya da ubuntu kursam bu "beryl" olayini kullanabiliyormuyum,yani onlarin ustune bir eklenti midir bu beryl???
eger oyleyse 2- verilen linkte bi dunya link var beryl le ilgili; hangisini tiklayip nasil kurucam???
3- daha once pc dergilerinden birinin verdigi kurulum gerektirmeyen tak calistir pardus denemistim ama modemi gormedi nete giremedim o sorunu nasil halledicem???
yardimci olabilicek arkadaslara simdiden tesekkurler.
simdi 1- pardus ya da ubuntu kursam bu "beryl" olayini kullanabiliyormuyum,yani onlarin ustune bir eklenti midir bu beryl???
eger oyleyse 2- verilen linkte bi dunya link var beryl le ilgili; hangisini tiklayip nasil kurucam???
3- daha once pc dergilerinden birinin verdigi kurulum gerektirmeyen tak calistir pardus denemistim ama modemi gormedi nete giremedim o sorunu nasil halledicem???
yardimci olabilicek arkadaslara simdiden tesekkurler.