Vista yalan linux’a devam (Linux beryl)

DarkCod3r

Key&RC4 Coder
Reaction score
0
beryl iyi bir ekran kartı varsa gerçekten tam bir görsel şölen..

Arkadaşın yorumuna katılıyorum hakkat çok iyi bi sistem lazım. Yok bu gösteriyi vistanın ihtiyaç duyduğu bi sistemden daha aşağı bi sistemle yapıyosa işte asıl şov o

bekirbaha' Alıntı:
Arkadaşın yorumuna katılıyorum hakkat çok iyi bi sistem lazım. Yok bu gösteriyi vistanın ihtiyaç duyduğu bi sistemden daha aşağı bi sistemle yapıyosa işte asıl şov o
çok haklısın kardeşim.

Forever XP + MAC

beyler linux beryl için çok iyi bir sistem gerkmiyorr en azından ekran kartınızın linuxtayken 3D özelliğini desteklemesi gerek ondan sonra sorun yok..
1 sene kullandım güzeldii bu vistadan daha önce varolan bişey emin olun vista bunlardan imrenilerek yapılmış bişeyy dah avista piyasada yokken beryl vardı....
Fedora serisi kullananlar için " yum -y install beryl " yazın internete bağlıysanızz kurulumuu 2-3 dakikanızı alırr..
Kolay gelsin sizlere..

Arkadaşlar ben gecen aya kadar pardus kullanıyordum...Kurarken oldukca zorlansamda yada sistemime uyumunu saglamam biraz zaman aldı ama denedim kesinliklE Berly yi deneyin derim..Yada söyle söyleyim acık kaynak yazılımları kullanmayı deneyin..Linux,PARDUS vs vs...
Aliskanlıklarınızdan vazgecebilirseniz pardusu ve kurabilirseniz berly masaustunu cok seviceksiniz...!
Bu arada öyle asırı bi sistem gereksinimi yok ben nvidia 32 mb ekran kartı ile kullandım cünkü..!:melek :melek

linnux sitesişnden form doldur evine postalıyolar...

Linux ün en bilinen özelliği zaten sistemi çok daha mantıklı kullanması yani gereksiz hiçbir uygulama sen komut vermedikçe çalışmıyor doğal olarak sistemde kasmıyor en basidinden xp home bile kursan sana web servermiş gibi çalışıyor altta bi ton uygulama vsvs linux abi linux hem akıllı hemde sahibinin sözünü dinleyen bi işletim sistemi kafasına göre giden değil.... Şuanda 2 gündür pardus kullanıyorum eğer büyük bir aksilik olmazsa oyunlar sayesinde kullandığım hariç... microsof ürünleri kullanmamaya yeminliyim

arkadaşlar ben uzun zamandır linuxa geçmeye niyetliyim ama bir türlü bilgi sahibi olmadım. çok fazla sürümü var. açıkçası beryl çok hoşuma gitti. ama linux kurmak ve en azından berylin nasıl indirilip kurulacağını biriniz anlatsanız. bide bir bölümde windows diğer bölümde linux kursam olurmu ?

evet turkce,coklu dil secenegide var. http://www.pardus.org.tr/ den bilgisayara kuracaksanız
kurulan cd cd sini, deneyecekseniz çalışan cd sini indirebilirsiniz veya linux sistemlerindeki
gibi ucretsiz olarak cd sini adresinize isteyebilirsiniz. ben harddisk e ayrı bir bolum açtım ve oraya kurdum, compiz eklentileriyle gorsellik şoleni masaustu kup şeklinde,pencereler kıvrılarak açılıp kapanıyor, ekranda yangın çıkartabiliyorsun,ekraanda yagmur veya kar yagarken çalışabiliyorsun. videolarını youtube den compiz veya beryl diye aratarak gorebilirsiniz. Selamlar

yeni kuracak arkadaşlara ubuntu öneririm acaip kolay kurulumu her şeyi.. ayrıca berly kurulumuda acaip kolay sadece iki tane tik koyuyorsunuz ve internetten kendisi kuruyor beryli. ben şu anda Pentium mobil1.73 işlemci(duo deil), 512ram ve 128 ekran kartı olan lap-topumda sorunsuzca ubuntu üzerindden beryl kullanıyorum... size de tavsiye ederim gerçekten çok hoş..
ubuntu forever ayrıca yeni başlamak isteyen arkadaşlarada yardımcı olabilirim ubuntu konusunda

arkadasım berly için site adresi verebilirmisin.... bende linux e gececegim de

Geri