Vista yüklü bilgisayarım sürekli kendini reset atıyor.

forumbox

New member
Reaction score
0
benim vista yüklü bilgisayarım sürekli kendi kendine reset atıyor.
bu xp yüklüyken de böyleydi sayısız format atıldı, anakart değişti vs.. hala aynı sorun var.
bi oyun oynuyoruz yarısında kaydolmadan kapanıyo falan. ne kadar çok sinir bozucu olduğunu anlayabilirsiniz.
ne yapabilirim neden kaynaklanıyor olabilir??

Bu Ne Demek KardeŞ Senin Bilgi Sayar Vistayi Kaldiramiyor Demek Sen En Iyisi Xp Yi Kur Yoksa Reset Atmaya Devem Eder

ewet kardeş bende xp ye geçtim sorunuınm çözüldü.....

abi bilgisayarın konfigrasyonlarını yazsaydın keşke ona göre yorum yapması daha kolay olurdu bende son sistem pc var xp kurdum zırt pıt reset atıyor sonra başka yerden sp2 li vista aldım sağlam sorun çözüldü bence senin vistada problem var zaten vista kabul görmemiş daha yeni bir sistem bilgisayarın eski bilgisayarsa hiç uğraşma bence

dostum onu bunu boş ver ben sana söyliyim giriyosun biosa advanced setting bölümünden bi güzel işlemcinin ayarlarında ufak oynamalar yapıosun.. sorada bi güzel büyük bi soğutuccu takıyosun pc ne babalar gibi oluo res flanda atmıo bu sorun bide ram lerinden olabilir onun içinde yerlerini deiştir
2 parça flansa sorun yapar

Update'lerinde bir etkisi olabilir. Bu yuzden update gecmisini bir kontrol et hepsi basariyla yuklenmis mi?Basarisiz updateler tekrar install edilip resetleniyor otomatikman, yine basarisiz olup yine install ve reset dongusu surer. Home premium da sikca gorulmekte.

Geri