Vista Ultimate sp2 mi windows 7 mi? arkadaşlar

Vista Ultimate Sp2'mi Windows 7 mi Yorumlarınızla ...

• Vista Ultimate Sp2

Kullanılan: 38 30.2%
  • Windows 7

Kullanılan: 88 69.8%

• Kullanılan toplam oy
    126

BuNaLım

Bunalım
Reaction score
0
ben vist ultimate sp1 kullanan biriyim sp2 yenılıkleri ne kullanan varmı yada
windows 7 rc surumunu kurdum çok kasıyo nede olsa beta full surumu çıkmadan kullanmak çokda makbul dıyı bu konuda yardımlarınızı beklıyorum :)
kullanan arkadaşlar ikisi hakkında yorum yazarsa sevınırım

kardeş ben suan windows 7 build 7264 X64 aktivasyon tr lu müthiş hızlı hiç kasmıyoo vista sp2 yenilikler ram ı 500mb kullnıyo kasmıyo o da i ama en iyisi benim işletim sistemi

kardeş ben suan windows 7 build 7264 X64 aktivasyon tr lu müthiş hızlı hiç kasmıyoo vista sp2 yenilikler ram ı 500mb kullnıyo kasmıyo o da i ama en iyisi benim işletim sistemi

ama nede olsa beta sorunlar verılceketır yıne full surumunu beklemek en ıyısı dıılmı ben kurdum devamlı hatalar alıyodum

Inan Bana Arkadaş O Kadar Yıldır Işletim Sistemleriyle Uğraşıyorum En Mükemmeli Windows 7 (64) Bitten şaşma

Win se7en tıpkı vista gibi müthiş övgülerle çıkıyor. Tıpkı onun gibi müthiş bir şekilde batacak. Kullanacaksan XP kullan. Ama illa Vista veya Se7en diyosan tercihin; VİSTA !!

an itibariyle nasıl xp yi vistaya tercih ediyorsak vistayı da windows 7 ye tercih edeceğiz çünkü onlarca çıkan yamalar servicepackler ile vista artık kullanılabilir durumda ,

sp2 gömülü iso yu MSDN den indirip kurdum ve 1 haftadır da hiçbir sorun yaşamıyorum kasma v.s yok makinamda. ki ayda bir format atan biriyim.

windows 7 nin daha çok uzun yolu var , 1 sene oldu vista kullanmaya başlayalı biraz keyfini sürelim.

aceleci olmayın derim , windows 7 çıksın , service pack1 çıkarsınlar sonra paşa paşa geçeriz.

test kobayı olmaya gerek yok değilmi :)

ben her 2 sistemi uzun sure kullandim.ama vista sp2 su anda en uygun sistem

aradan biraz zaman geçse bende 7 derdim ama biraz oturmasını beklemekte fayfa olacağini düsünüyorum

vista sp2 win7 5 basasr çünkü şu an gözükmesede win7 açıklar var tarihinden erken çıktı vista sp2 en iyisi....

abi sistem değişme arasında kararsız kaldıysan hiç kendini yorma vin7 vistanın aynısı biraz daha makyajlı ve biraz bazı şeylerden kısılmış hızlı çalışıo diolar... eğer elinde orjinal vista sp2 varsa ondan şaşma güncellemelerinide aç babalar gibi kullan en azından her ay formatla uğraşmazsın... XP gibi bi sistem artık kalcakmı bilmem 2010 da microsoft xp desteğini tamamen sonlandırıyo...

vista her açıdan stabil bir sistem mavi ekran derdi yok güvenliği üst düzey bi sistem eğer dersen ben biraz kendimden fedakarlık ederim yeterki sistemim güvenli olsun o zaman kur vistanı babalar gibi kullan... win7 nin nt 7 çekirdeği var vistada 6 vin 7 nin çekirdeği 7 mb gibi bişey vistanınkide 43 kıyaslamanı yap ama unutma taban ve sistem aynı biraz performans artışı ve makyajlamışlar o kadar...

Windows 7 sürümü hiç kurup denemedim. Bu bakımdan yorum yapma imkânım yok. Fakat XP Pro ile Vista Ultimate arasındaki bâriz bir farka değineceğim. XP Pro ile format attıktan sonra, bu format en fazla üç ay dayanıyordu. Sistem giderek ağırlaşıyor, kurulan bazı programlar hata veriyordu. Gerçi ben direkt Orjinal XP Pro SP3 yüklemiyor, kendim modifiye edip kullanıyordum.

Vista Ultimate'yi bilgisayarıma kuralı iki aylık bir zaman geçti. Hâlâ ilk format attığım gibi hızlı ve problemsiz. Düşük kapasiteli bilgisayarlarda belki ağır çalışabilir. Bunun aksini iddia edemem.

Şu an için Vista dan gayet memnunum. Windows 7 nin orjinal Türkçe sürümü çıktıktan sonra kurup deneyeceğim. O zaman belki bir fikir edinebilirim.

kullanmadım ama vistadan sonra herhalde win 7 daha güzeldir.

ben bilgisayarımı aldığımda vista home premiumdu oyunlarda kasma oluyordu pes 2009 da üstelik donmalar yapıyordu ayyıldız arkadaşımızın vermiş olduğu windows 7 yi yükledim sonuç inanılmaz oyunlarda performance oranı arttı tek sorunum var daemon tools uyan versiyonunu bulamadım ben sonuç olarak windows 7den son derece memnunum arkadaşlar

Windows 7 yi tek geçerim. Performans bakımından vista ultimate yi geride bırakıyor.
Ancak explorer.exe de büyük sorunu var. En azından ben kurduğumda vardı. 1 ay kullandım ve su anda vista kullanıyorum. Ama üst sürümleri çıkmaya devam ettikce windows 7 ye geri dönücem.

bence windows vistada güzel ama biraz karışık we bazı programları desteklemediğinden dolayı benim tercihim windows :durdurun

windows 7 yi sonunda kurdum vistaya göre bana inanılmaz performanslı geldi vistayı beğenmemiştim ama windows 7 ye bayıldım yani para verip lisansını almayı bile düşünüyorum yani sen hesab et :))))))))))))

Geri