vista teması sorunu

FaLCoN_TiGeR

∂єѕιgη ву ƒαℓ¢ση
Reaction score
0
arkadaşlar ben windows xp pro sp2 kullanıyorum ama bir sorunum var geçen günlerde vista teması kurdum bir zaman sonra vazgeçtim ve program ekle kaldırdan vista temasını sildim ve temalardan da xp temasını seçtim. Ama sildikten sonra vistadan kalıntılar kaldı mesela bilgisayarımdaki klasörler cd sürücüleri, bilgisayar açılıp kapanırken vista gibi açlıp kapanıyor ve başlat menüsüde aynı şekillde vista gibi.
Bana format atmaktan başka bir yöntem gösterebilrmisiniz. şimdiden teşekkürler.

öncelikle programı tekrar kurman gerekiyor: akabinde uninstalde yapman gereken bazı ayarlar var. Eğer uninstalde hata yapılır veya yanlış ayar yapılırsa sisteminin çökme ihtimali var. bu sebeble birebir beraber yapalım

anladığım kadarıyla aynı temayı tekrar kuracaz ve unustallden silerken bazı ayarlar var.
Bu ayarlar nedir?

şu nnada tema bende kuruu olmadığı için hangilerini işaretlemen hangilerini işaretlememen gerektiğini söylemem zor bu sebeble temayı tekrar kur ve unistal ekranında en son uninstal bölümüne gelene kadarki ekranların görüntüsünü alıp buraya koy ancak uninstal etme . Bu şekilde bende sana her ekranda yapman gerekenler hakkında bilgi veririm ve sorunsuz kurtulursun. Olabilirmi.
NOT: bu şekilde söylememin sebebi bazı şeçenekler varki onları işaretlemek sen dosyaları tamamen sil ben xp cd sinde bu dosyaları yeniden yükleyeceğim demek bunuda yaparsan sisteminin çökme ihtimali yüksek. belki zahmetli olacak ama en azından en garantilisi böyle

arkadaslar bende bu temayı kullanıyorum bende aynı sorunu yasıyorum temayı kaldıramadım ve bu temanın kalkması ıcın tek yolun format oldugunu duydum :(

arkadaslar benimki de tam tersi!vista siyah alt cubuğunu kuruyorum.makineyi acıp kapattığımda kayboluyor yeniden kurmak zorunda kalıyorum.neden acaba?

slm silmek istiyosan tümünü eser bırakmicaksan bilgisayarım / c /windows/resurceus/themes/ burdan silceksin

Geri