Vista Service Pack 2 RC Çıktı!

sen@tör

New member
Reaction score
0
Microsoft, Windows Vista işletim sistemi için ikinci servis paketinin çıkış adayı sürümünü yayınladı. Ücretsiz indirin.

Windows Vista ve Windows Server 2008 kullanıcılarının şikayetlerine yanıt olarak hazırlanan ve birçok düzeltmeyi bir arada sunan Service Pack 2 için çıkış adayı sürüm yayınlandı. Yeni donanımlarla uyumluluk ve çeşitli performans sorunları için çözümler sunan Service Pack 2 güncellemesini kullanabilmek için, bilgisayarınızda Service Pack 1'in mevcut olması gerekiyor.

Vista böLümünde

kurup deneyen oldumu acaba çünkü mevcut windows update ile gelmiyo nedense

teşekkürler inşallah sorunlarıma care olur :)

Dİl hatası veriyor bende bi çözüm söylermisiniz ... sp2 yi yüklemeden önce sp1 türkçe oldugu için yüklemiyor..

kurup deneyen varmı arkadaşlar..tam sürüm olmadığı için kurmaya korkuyorum...tam sürümü beklemek daha iyi herhalde..

kimse yüklememiş heralde yorum yok hiç. insin de yükleyince fark edilen şeyleri yazarım bakalım...

sağlam derken? varmı gözle görülür bi şey?

ben inceledem fena değil güzel yani tavsiye ederim

Hiç te yüklemeyin arkadaşlar bilgisayarı Core2 (çift çekirdek) olanların çok kasıyomuş forumda daha önce de verildi çünkü ordaki yorumlardan aklımda kalmış ama 4 çekirdekli olanlar rahatlıkla yüklesinler fakat ben gene de tam sürümün çıkmasını beklemenizi tavsiye ederim çünkü hata verebilir

Geri