vista recovery manager sorunu

dornbirn

New member
Reaction score
0
slm
2 hafta once notebook aldim ve recovery manager d surucusu altinda ayri olarak sunulmustu ( vista 32 bit icin ) ben bunu henuz dvd ye bi kopyasini almadan d surucusu ortadan kayboldu ve butun aramalarima ragmen bulamiyorum internetten arastirdim ama sorunuma cevab bulamadim.
1-Acaba d surucusu neden kayboldu sorunuma cozumu olan varsa lutfen cevab yazabilirmi
2- Ben baska bi recovery dvd si bulsam kendi orginal vistami onla yuklememde sorun olurmu
3- Bendeki vista almanca idi ama ben bunu orginal microsoft sayfasindan turkceye cevirdim acaba ilgisi bence yok ama d surucumun yok olmasina neden olabilirmi
4- Notebook um hp compaq acaba belirli bi sure sonra d surucusunu gizlemis olabilirmi korsan acisindan
lutfen cozumu olan yazsin
tsklrrrrr

arkadaın pc nin markası ne wista da degilde genelde o ozellik pc den kaynaklanıyor.onun cd sini bile 1 kere olmak uzere kaydediyorsun.ikinci defa kaydedemiyon. kardes simdiden allah yardım etsin.tahminim zor bulursun

slm
hp presario
sanirim hp den alacagiz bi sekilde vereceklerdir
daha bir ay olmadi alali. Aslinda buldum bi internet sitesi veriyo indiriliyoda ama ingilizce bendeki almanca sorun olurmu acaba
cvb icin tsklr

Geri