vista problem?

asqwe

New member
Reaction score
0
Elimde acer 3680-2682 Vista Home edition ingilizce yüklü bi laptop var bu vistayı turkçe yapmanın bi yolu varmı.
yerine xp kurduğumda ise driverları hiç bi yerde bulamadım laptopu bi şekilde turkçeye çevirmem lazım(XP olursa daha iyi olur) nasıl yaparım şimdiden teşekkürler

Laptopuyun markası ne? İntel donanımlı ise intel in stesinde bulursun.

Windows Vista yı türkçelemek için türkçesini kurman gerekli

hec üğrasma coook problem oluyor vistada kal

aynı sorun benim içinde geçerli benimde vista yüklü ingilizce bi laptopum var format atmaya ve yeni türçe vista yüklemeye korkuyorum bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim türkçe vistaya döndürmek mümkünmüüüüüüü?
bi çözüm bulursan lütfen benide haberdar et

Korkmayında üzerindeki keyle türkçe vista kursanız ne olur bence microsoft a bi sorun telefonu vistada etkinleştirme bölümünde var.

arkadaşlar sorun dil ki bu giriyosunuz windows update kısmına isteğe bağlıda dil seçenekleri war ordan türkçeyi seçip indiriosun
sorada dil seceneklerinden bi gsl tr yi seçiosun

Sevgili arkadaşlar Windows XP de MUI(Multilanguage user interface) isminde yamalarla İngilizce işletim sisteminiz türkçelşeştiriliyordu. Vista için piyasada şuan için tahmin ettiğim kadarıyla MUI Pack dolaşmıyor. Olan sürümü ise Ultimate versiyonu için. Yani alt kademeleri için dil paketi çıkmadı. Google da "MUI for Vista * " diye aratırsanız karşınıza birkaç site çıakcaktır ve detaylı bilgi sahibi olacaksınızdır.

kardeş hiç korkma recovery dvd in fln varsa sorun olmaz...

vista ultimate yi etkinleştirmeye çalıştım
açılışta etkinkeştirme için ürün anahtarını değitri diyo ve sadece internete girmeme izin veriyor
sağdan soldan bulduğum anahtarları da kabul etmiyorr

lütfen yardım

Elimde acer 3680-2682 Vista Home edition ingilizce yüklü bi laptop var bu vistayı turkçe yapmanın bi yolu varmı.
yerine xp kurduğumda ise driverları hiç bi yerde bulamadım laptopu bi şekilde turkçeye çevirmem lazım(XP olursa daha iyi olur) nasıl yaparım şimdiden teşekkürler

eger acer 3680 arıyorsan bu alttaki adresten ulaşabilirsin
http://support.acer-euro.com/drivers/notebook/as_3680.html
acer kullanan arkadaşlar için tüm sürücüler xp ve vista için
http://support.acer-euro.com/drivers/downloads.html
:biggrin:biggrin:clap

Geri