Vista için en az 2gb ram

abi ne bu pisyasayı sarsacaklar yine ya, 2gb ram abi bende hava atıyordum bakın 1024 ram var, ne yapacağız anakart slotlar 2 adet, neyse bende XP de devam, neyime yetmiyo, valla size yetmiyormu XP ?

bunlar sadece para tuzağı başkal birşey değil.bazılarını zengin ediyoruz okadar...

selam arkadaslar
ben yurt disinda bilgisayar egitimi aliyom
ve benim sizlere söylüye bilecegim birsey var
1) arkadasimiz 2 gb ram diyo ama alakasi yok vista için SUANDA cikacak olan vista için 1 gb ram yetiyo ama service packlar cikarsa ki cikacak. o zaman ne olur bilmiyom. o zaman belki 2 gb lazim olabilir. ben microsoft legal olarak microsoftun cikarmis oldugu tüm software leri deneme iznim var. yani benim için hersey bedava ve benim laptopta vista (su andaki vista) 1 gb ram la super calisiyo. zaman ne gosterir bilmem
2) ve arakadasimizda bire Bill Gates tebrik etmi$. Benim ona tek bir lafim var. bill hiç birsey icat etmedi. neden diye sorarsan cevabi hazir. Ibm zamaninda hata yapmamis olsaydi ve bill gates le bilgilerini paylasmamis olsaydi suanda microsoft diye birsey olmazdi. Yani anliyacagin bill hirsizin biri. ibm zamaninda patent almis olsaydi. o zaman bill de kafasin gore her fabrikaya ( compaq, hp, packard bell,..) bios bilgisleri satamis olurdu ve bu kadar zengin olamazdi.
neyse bill gates hayatini ben arastirdim ve onla ilgili çok sey biliyom. anlatmazi çok uzun
kisaca adam hirsizin biri

Not: sizleri tavsiyem vista kullanmayin ilk service pack cikanadek cünkü o kadar hata varki suanda xp sp2 suandaki viste RC 100 basar
benden söylemesi az biraz bekleyin. ben vistayi windows Me benzetiyom. hata uzerine hata. ve dedikleri gibi guvenli degil cunku hackerlar vistayi 28 dakikada hacklamislar. hiç bilgileri olmadan vistayi cokertmisler. xp vistadan daha gunveli, bence
ve ben sadece soylemiyom bunu hackerlar, pc uzmanlarida soyluyor. ben xp pro sp2 kullanmaya devam edecem. xp home sp2 de tavsiye etmiyom cunku pro ya gore driverlari daha az. sizlere tavsiyem Windows xp pro sp2 kullanin. pc surucusu olarak ver serverlar calistirmak için unix kullanin

saygilarimla Can_Polat-

Geri