vista da hotmail msn acilmiyor

lemagro398

New member
Reaction score
0
merhaba arkadaslar! bilgisayarim internete bagli oldugu halde msn, hotmail facebook ve bazi sayfalari acmiyor. diger tum sayfalar sorunsuz aciliyor. bunlarda tarama islemi surekli devam ediyor ve sayfa hep beyaz. vista home premium kullaniyorum. cozumu bileniniz varsa yardimci olur musunuz, tesekkurler...

güvenlik duvarından programın aşmasına izin ver tikleri kaldır ok

pcnin tarihine bak dogrumu :D ole degilse duzelt calismasi lazim

yok kardeşim şu an tahminim doğruysa smile adsl olanlar giremiyoo şu an cafemde hiç bi makina ne msn giriyo nede hotmail.com giriyo valla rezil olduk iyimi.. insallah bi an önce açılırda mahduriyetimizde biter.. yoksa bunlar kadir gecesi diyemi böle yaptılar anlamadım. insallah öle deildir.

başka giremiyen var mı acaba giremiyenler varsa yazabilirler mi?

benim bilgisayar vista olmadıgı halde msn girmiyor neden acaba ?

smile mi kullanıyon yoksa ttnet mi

benım ttnet msn cok gec acılıyo

Yanlış hatırlamıyorsam, aynı sorun bende şu şekilde çözülmüştü:

Araçlar-İnternet Seçenekleri- Gelişmiş - HTTP 1.1 Ayarları'nda sadece "Proxy ile yapılan bağlantılarda HTTP 1.1 Kullan" seçeneği tickli olsun....

bende vista kulanıyorum yaklasık 1 hafta onceye kadar normla msn gırebılıyordum sımdı ıse hatakodu verıyor msn gıremıyorum tarıh ve saat ayarlarınada baktım olmuo:S

kardeşim saat dakka saniye sine kadar ayarlayın bilgisayarınızın saatini internette saat kaçmış bi sorgulatın netle aynı olsun ben böyle çözdüm sorunumu.........................

Geri