Vista da "geçersiz dizin adı" hatası

nrdgn

New member
Reaction score
0
Vista da program kurduktan sonra bazen programı çalıştırmak istediğimde programı açmıyor. "geçersiz dizin adı" mesajı veriyor.Bilen varsa lütfen yardımcı olsun

Hiç Bilen yok mu arkadaşlar

Vistada Mdos işletim sistemi XP dekine uymuyor yani anlıycağın açmaya kalktığın programlar vistayla uyumululuk göstermiyor anlatılıcak bişey olduğunu sanmıyorum. herkez artık biliyorki vistayı yükleyen eski mdosları açamıycaklar. direct 9 dan düşük direct 7 di destekleyen oyunlarıda öyle. walla yok ben eski model xp imde memnunum diyenler kalbilirler. ama bişeyi unutmayın vista çökmez xp çöker :p Xp de virüslerle boğuşmaktansa geçr vistamda virüslerin windows güvenlik duvarına çarpışlarını izleri daha iyi. :victory

arkadaşlar vista da herhangib ri program kurmaya açlıştıgım da 'geçersiz dizn adı uyarısı veriyor. lütfen yarım eder msiniz

yaa benim bilgisayarım da vista ama vistaya uygun olsa da olmasa da çalıştırmıyor. önceden çalıştırabiliyordum. mesela E:/ dizin adı geçersiz veya E:/ uygulama geçersiz çıkıyor. daha önceden ne güzel çalışıyodu.

cevabını nasıl bulduysan bana da söylermisin

arkadaşlar proğram yüklemek istediğimde ''dizin adı deçersiz gibi uyarlar veriyor '' cevabını bilenler deli güvem e cevap yazın

arkadaşlar vista da herhangib ri program kurmaya açlıştıgım da 'geçersiz dizn adı uyarısı veriyor. lütfen yarım eder msiniz

vista yı kurduktan sonra msn medya playır ve virüs programı kurdum sonra ne yaptıysam hiç bı program kurdurmadı cok ugraştım hatta vistayı tekrar sııfırdan kurmayı calıştım onuda yarım bıraktı hıc bı program kurdurmuyordu. sorun virus progamındaymiş sıldıkten sonra herşeyı kururdu sorun kurdugunuz programlarda

bence en iyi çözüm "format atmak" ben de böyle bir sorun yaşıyordum. bu aslında bir virüs yüzünden oluyor. virüsün klasörü "c:/windows/temp" son anlarda böyle bir sorunu antivirüs programım(AVG)
farketti. bence en iyi çözüm format atmak... FORMAT ATIN KURTULUN...

ama vista dan alçak bir sürüm kurmayın çünkü o virüs onlara hemen rahatlıkla bulaşır bide "geçersiz dizin adı" falan demez direk çöker. ben vista home basic kullanıcısıydım şimdi ultimate... windows 7 yede geçmeyi düşünmüyorum... resim ile desteklicektim ama resim yok

Geri