Vista Aktivasyon Sorunu

savarona55

New member
Reaction score
0
Asus P5Q Pro ana kartlı 4 çekirdek işlemcili bilgisayarıma Vita Ultimate kurdum fakat bir türlü aktivasyonunu yapamıyorum, sitemizdeki cracklarin tümünü denememe rağmen olmuyor
ne yapmam gerekiyor..

hepsini denedim ama
birtürlü crack yapamadım
crak yapmak isterken vista çöküyor yeniden kurmak zorunda kalıyorum.
paradoksun crağını başka bilgisayara kuruyorum oluyor ama bunda kurulmuyor..nedenini anlayamadım.

dostum aynı sorun bende de var acer 5315 benim bilgisayarda bi türlü aktive olmadı ya

Windows Etkinlestirme

Asus P5Q Pro ana kartlı 4 çekirdek işlemcili bilgisayarıma Vita Ultimate kurdum fakat bir türlü aktivasyonunu yapamıyorum, sitemizdeki cracklarin tümünü denememe rağmen olmuyor
ne yapmam gerekiyor..
hepsini denedigini sanmiyorum YÜKLEDIGIN TÜM CRACKLERI DEINSTAL ET GITSIN HEPSI bios da BIRBIRIYLE CAKISMA YAPDIGINDAN YAPAmiyorsundur !!
forumda VISTA loader V 3.0 daha öncePAYLASDIGIM etkinlestirmeyi dene

Arkadaşım konu açtım sorunun çzöümü burda vista ultimatede çalıtırdım %100 çalışıyor crack ı kur ve bilgisayarı yeniden başlat

http://www.hackhell.com/windows-vis...la-windows-xp-vista-ms-office-lisanslama.html

bu crack SP1 den sonra 64 bit de calismaz ayni konu DAHA ÖNCE VERILMISdi bu mesajdan sonra silinmemisse !! aranizda öbür arakadaslarla!!arama yapdim :) VERSIYON
farkida yok gibi :)

hepsini denedim ama
birtürlü crack yapamadım
crak yapmak isterken vista çöküyor yeniden kurmak zorunda kalıyorum.
paradoksun crağını başka bilgisayara kuruyorum oluyor ama bunda kurulmuyor..nedenini anlayamadım.
ÖBÜR BILGISAYARDA bak bakalim sp1 vista VARMI ?varsa da ömrü kisalmisdir..
PARADOX bitti:vur YASASIN DASUMO :)
dostum aynı sorun bende de var acer 5315 benim bilgisayarda bi türlü aktive olmadı ya
BUYRUN indirin
:hhmanD :hhmanD

:vurwista ultimati bilgisayara kurdum birtürlü aktivasyon yapamıyorum.krekleride indiremiyorum.neyapmamlazım bilen varsa söylesin

ya aynı sorun bende de var, intel tabanlı bir masaüstü bilgisayar var bende ve home premium kullanıyorum. burada verilmiş olan hatta verilenlerin önderdiği crack'lerin hepsini denedim ama hâlâ 24 gün var diyor, deli olacağım vallahi. biri bize yardım etsin.

vista loader'ı defalarca kaldırıp yeniden işlemleri gerçekleştirdim ama olmadı. anti virüsü kapattım, yönetici olarak çalıştırdım ama yine olmadı.

lütfen birileri bize yardım etsin, tekrar format atmak ve aynı sorunla üçüncü kez karşılaşmak istemiyorum doğrusu :(:(:(

Vİsta Home Basic ÜrÜn Anahtari Lazim Olar Varsa Yazsin Pls Acİll

Geri