infatuate
İstirahatte
Yoğun istek üzerine sitemizin sewilen üyelerinden visi0n ile yaptık bu sefer ki röportajımızı .. hadi tanıyalım bakalım nasıl biriymiş =)
infatuate:
slm vision =)
visi0n:
slm infa =)
infatuate:
nasılsın ? yolunda mı herşey ?
visi0n:
Allaha sükür iyiyim herseyde yolunda dogal olarak =)
infatuate:
ne güzel, ismini we yaşını öğrenelim mi hemen ?
visi0n:
tabiikide..Adım Hakan yaşım 20
infatuate:
neler yaparsın Hakan ? tam 1 günün nasıl geçer ?
visi0n:
Hafta işi 3 gün staj'ım var diger günler her pc aşıgı olan insan gibi vaktim pc'de ve genelde de HackheLL'de geciyor. =)
infatuate:
=)) stajın ne üzerine ?
visi0n:
ElektroMekanik =) ama Endüstriyel Bakım-Onarımda Ögrenim görüyorum =)
infatuate:
anladım =) nerelisin peki ? kardeşlerin war mı ?
visi0n:
asLen Trabzon / Sürmeneliyim.1 tane dünyalar tatlısı kız kardesim var ve onu cok seviyorum =)
infatuate:
bir hemşehri daha çıktı bana
visi0n:
=) sendemi Trabzon'lusun infa
infatuate:
ofluyum ben :melek
visi0n:
Hmm =) ..
infatuate:
peki sana hayatında kim olmazsa bişeylere dewam edemezsin diye sorsam aklına ilk kim gelir ?
visi0n:
Tabii kide Ailem =) onLarsız ben bir hicim Maddi ve manevi olarak her zaman yanımdalar dogal olarak ..
infatuate:
sewgilin yok mu peki :sigara:
visi0n:
=) Hayır suan kalbim boş...
infatuate:
sewgilini terk etmene neden olacak en önemli etken nedir senin için ?
visi0n:
beni aldatması ve saygısını yitirmesi diye düsünüyorum.Saygı biterse sevgide biter.
infatuate:
peki aldatılsaydın kendi de bazı sebepler ararmıydın ?
visi0n:
tabii kide hatasız kul olmaz mantıgıyla yola cıkar ve kendimi baştan aşağıya bir gözden gecirirdim acaba nerde hata yaptım diye =)
infatuate:
güzel =) hayatında warmak istediğin son nokta neresi ?
visi0n:
Şuan bir kulüpte basket oynuyorum ve varmak istedigim en üst Nokta NBA'de oynamak...
hadi diyelimki olmadı Dalım olan Endüstriyel Bakım-Onarımdan devam edicegim =)
infatuate:
dilediğin gibisi olur umarım =) gelelim güzel forumumuza =) nasıl tanıştın hh ile ?
visi0n:
Aslında ben bayagı önceden üyeydim Sevgili arkadasım hellboy726 sayesinde.Ama o zaman pek girmiyordum foruma.cok iyi hatırlıyorum 76 tane mesajım vardı.Sonra bir kez daha yeni bir kimlikle üye oldum ve o zamandan beri forumda donanım bölümünde arkadaslara yardım ediyorum =) .
infatuate:
neleri hoşuna gidiyor we nelerini sewmiyorsun hh'nin ?
visi0n:
Arkadaslık ortamı ve forumdaki yöneticilerin tutumları gercekten cok hosuma gidiyor..Hosuma gitmeyen yönü yok denicek kadar az..Söyle diyebilirim yeni üye olupta kendini sitede tepelerde gören cok arkadas var.Ama zamanla temizlenicekler tabiikide =)..
infatuate:
her zaman temizlendiler son olarak bana we hackhell'e söylemek istediğin birşeyler war mı ?
visi0n:
Sana söylemek istedigim tek sey Bora [Dark_AngeL] iLe sonsuza kadar mutluluklar dilerim..HackHeLL icin ise her zaman bu dost ortamı oldukca ve site ici yardımlasmaya devam edildikce insallah daha büyük yerlerde olucagız =)
infatuate:
tşkler dileklerin we bu hoş sohbetin için =) görüşmek üzere ..
visi0n:
Ben teşekkür ederim infa bana zaman ayırdıgın icin =)
edit: visi0n'dan istanbul buluşmasını dinleyelim mi =)
visi0n : iLk buLusmayı düzenledigimde cok heycanlıydım ..herneyse evden cıktım ve bulusma yerine dogru yola koyuldum.Gittigimde sadece hellwalker vardı orda ..Ben aslında daha cok kisi bekliyordum.
Hellwalkerı tanımadıgım halde nasılmı ısındık birbirimize
bana sordu bir grubumu bekliyorsun diye hayır dedim HackHeLL buLusmasına geldim.he dedi bnde o sitedenim =) asLında güzeL bir gün oLdu..Ama gönül isterdiki daha cok kisi olsaydı..Herneyse güzeL ve özeL bir günün ardından gene bugunlerdeyim Allaha sükür
infatuate:
slm vision =)
visi0n:
slm infa =)
infatuate:
nasılsın ? yolunda mı herşey ?
visi0n:
Allaha sükür iyiyim herseyde yolunda dogal olarak =)
infatuate:
ne güzel, ismini we yaşını öğrenelim mi hemen ?
visi0n:
tabiikide..Adım Hakan yaşım 20
infatuate:
neler yaparsın Hakan ? tam 1 günün nasıl geçer ?
visi0n:
Hafta işi 3 gün staj'ım var diger günler her pc aşıgı olan insan gibi vaktim pc'de ve genelde de HackheLL'de geciyor. =)
infatuate:
=)) stajın ne üzerine ?
visi0n:
ElektroMekanik =) ama Endüstriyel Bakım-Onarımda Ögrenim görüyorum =)
infatuate:
anladım =) nerelisin peki ? kardeşlerin war mı ?
visi0n:
asLen Trabzon / Sürmeneliyim.1 tane dünyalar tatlısı kız kardesim var ve onu cok seviyorum =)
infatuate:
bir hemşehri daha çıktı bana
visi0n:
=) sendemi Trabzon'lusun infa
infatuate:
ofluyum ben :melek
visi0n:
Hmm =) ..
infatuate:
peki sana hayatında kim olmazsa bişeylere dewam edemezsin diye sorsam aklına ilk kim gelir ?
visi0n:
Tabii kide Ailem =) onLarsız ben bir hicim Maddi ve manevi olarak her zaman yanımdalar dogal olarak ..
infatuate:
sewgilin yok mu peki :sigara:
visi0n:
=) Hayır suan kalbim boş...
infatuate:
sewgilini terk etmene neden olacak en önemli etken nedir senin için ?
visi0n:
beni aldatması ve saygısını yitirmesi diye düsünüyorum.Saygı biterse sevgide biter.
infatuate:
peki aldatılsaydın kendi de bazı sebepler ararmıydın ?
visi0n:
tabii kide hatasız kul olmaz mantıgıyla yola cıkar ve kendimi baştan aşağıya bir gözden gecirirdim acaba nerde hata yaptım diye =)
infatuate:
güzel =) hayatında warmak istediğin son nokta neresi ?
visi0n:
Şuan bir kulüpte basket oynuyorum ve varmak istedigim en üst Nokta NBA'de oynamak...
hadi diyelimki olmadı Dalım olan Endüstriyel Bakım-Onarımdan devam edicegim =)
infatuate:
dilediğin gibisi olur umarım =) gelelim güzel forumumuza =) nasıl tanıştın hh ile ?
visi0n:
Aslında ben bayagı önceden üyeydim Sevgili arkadasım hellboy726 sayesinde.Ama o zaman pek girmiyordum foruma.cok iyi hatırlıyorum 76 tane mesajım vardı.Sonra bir kez daha yeni bir kimlikle üye oldum ve o zamandan beri forumda donanım bölümünde arkadaslara yardım ediyorum =) .
infatuate:
neleri hoşuna gidiyor we nelerini sewmiyorsun hh'nin ?
visi0n:
Arkadaslık ortamı ve forumdaki yöneticilerin tutumları gercekten cok hosuma gidiyor..Hosuma gitmeyen yönü yok denicek kadar az..Söyle diyebilirim yeni üye olupta kendini sitede tepelerde gören cok arkadas var.Ama zamanla temizlenicekler tabiikide =)..
infatuate:
her zaman temizlendiler son olarak bana we hackhell'e söylemek istediğin birşeyler war mı ?
visi0n:
Sana söylemek istedigim tek sey Bora [Dark_AngeL] iLe sonsuza kadar mutluluklar dilerim..HackHeLL icin ise her zaman bu dost ortamı oldukca ve site ici yardımlasmaya devam edildikce insallah daha büyük yerlerde olucagız =)
infatuate:
tşkler dileklerin we bu hoş sohbetin için =) görüşmek üzere ..
visi0n:
Ben teşekkür ederim infa bana zaman ayırdıgın icin =)
edit: visi0n'dan istanbul buluşmasını dinleyelim mi =)
visi0n : iLk buLusmayı düzenledigimde cok heycanlıydım ..herneyse evden cıktım ve bulusma yerine dogru yola koyuldum.Gittigimde sadece hellwalker vardı orda ..Ben aslında daha cok kisi bekliyordum.
Hellwalkerı tanımadıgım halde nasılmı ısındık birbirimize
bana sordu bir grubumu bekliyorsun diye hayır dedim HackHeLL buLusmasına geldim.he dedi bnde o sitedenim =) asLında güzeL bir gün oLdu..Ama gönül isterdiki daha cok kisi olsaydı..Herneyse güzeL ve özeL bir günün ardından gene bugunlerdeyim Allaha sükür
the end :clap