visi0n

infatuate

İstirahatte
Reaction score
0
Yoğun istek üzerine sitemizin sewilen üyelerinden visi0n ile yaptık bu sefer ki röportajımızı .. hadi tanıyalım bakalım nasıl biriymiş =)

2f0d4xz.jpg

infatuate:
slm vision =)

visi0n:
slm infa =)

infatuate:
nasılsın ? yolunda mı herşey ?

visi0n:
Allaha sükür iyiyim herseyde yolunda dogal olarak =)

infatuate:
ne güzel, ismini we yaşını öğrenelim mi hemen ?

visi0n:
tabiikide..Adım Hakan yaşım 20

infatuate:
neler yaparsın Hakan ? tam 1 günün nasıl geçer ?

visi0n:
Hafta işi 3 gün staj'ım var diger günler her pc aşıgı olan insan gibi vaktim pc'de ve genelde de HackheLL'de geciyor. =)

infatuate:
=)) stajın ne üzerine ?

visi0n:
ElektroMekanik =) ama Endüstriyel Bakım-Onarımda Ögrenim görüyorum =)

infatuate:
anladım =) nerelisin peki ? kardeşlerin war mı ?

visi0n:
asLen Trabzon / Sürmeneliyim.1 tane dünyalar tatlısı kız kardesim var ve onu cok seviyorum =)

infatuate:
bir hemşehri daha çıktı bana :p

visi0n:
=) sendemi Trabzon'lusun infa

infatuate:
ofluyum ben :melek

visi0n:
Hmm =) ..

infatuate:
peki sana hayatında kim olmazsa bişeylere dewam edemezsin diye sorsam aklına ilk kim gelir ?

visi0n:
Tabii kide Ailem =) onLarsız ben bir hicim Maddi ve manevi olarak her zaman yanımdalar dogal olarak ..

infatuate:
sewgilin yok mu peki :sigara:

visi0n:
=) Hayır suan kalbim boş...

infatuate:
sewgilini terk etmene neden olacak en önemli etken nedir senin için ?

visi0n:
beni aldatması ve saygısını yitirmesi diye düsünüyorum.Saygı biterse sevgide biter. ;)

infatuate:
peki aldatılsaydın kendi de bazı sebepler ararmıydın ?

visi0n:
tabii kide hatasız kul olmaz mantıgıyla yola cıkar ve kendimi baştan aşağıya bir gözden gecirirdim acaba nerde hata yaptım diye =)

infatuate:
güzel =) hayatında warmak istediğin son nokta neresi ?

visi0n:
Şuan bir kulüpte basket oynuyorum ve varmak istedigim en üst Nokta NBA'de oynamak...
hadi diyelimki olmadı Dalım olan Endüstriyel Bakım-Onarımdan devam edicegim =)

infatuate:

dilediğin gibisi olur umarım =) gelelim güzel forumumuza =) nasıl tanıştın hh ile ?

visi0n:
Aslında ben bayagı önceden üyeydim Sevgili arkadasım hellboy726 sayesinde.Ama o zaman pek girmiyordum foruma.cok iyi hatırlıyorum 76 tane mesajım vardı.Sonra bir kez daha yeni bir kimlikle üye oldum ve o zamandan beri forumda donanım bölümünde arkadaslara yardım ediyorum =) .

infatuate:
neleri hoşuna gidiyor we nelerini sewmiyorsun hh'nin ?

visi0n:
Arkadaslık ortamı ve forumdaki yöneticilerin tutumları gercekten cok hosuma gidiyor..Hosuma gitmeyen yönü yok denicek kadar az..Söyle diyebilirim yeni üye olupta kendini sitede tepelerde gören cok arkadas var.Ama zamanla temizlenicekler tabiikide =)..

infatuate:
her zaman temizlendiler ;) son olarak bana we hackhell'e söylemek istediğin birşeyler war mı ?

visi0n:
Sana söylemek istedigim tek sey Bora [Dark_AngeL] iLe sonsuza kadar mutluluklar dilerim..HackHeLL icin ise her zaman bu dost ortamı oldukca ve site ici yardımlasmaya devam edildikce insallah daha büyük yerlerde olucagız =)

infatuate:
tşkler dileklerin we bu hoş sohbetin için =) görüşmek üzere ..

visi0n:
Ben teşekkür ederim infa bana zaman ayırdıgın icin =)

edit: visi0n'dan istanbul buluşmasını dinleyelim mi =)

visi0n : iLk buLusmayı düzenledigimde cok heycanlıydım ..herneyse evden cıktım ve bulusma yerine dogru yola koyuldum.Gittigimde sadece hellwalker vardı orda ..Ben aslında daha cok kisi bekliyordum.

Hellwalkerı tanımadıgım halde nasılmı ısındık birbirimize :D
bana sordu bir grubumu bekliyorsun diye hayır dedim HackHeLL buLusmasına geldim.he dedi bnde o sitedenim =) asLında güzeL bir gün oLdu..Ama gönül isterdiki daha cok kisi olsaydı..Herneyse güzeL ve özeL bir günün ardından gene bugunlerdeyim Allaha sükür :)

the end :clap​

güzeL bir röportaj oLmuş .. eLinize sağLık

vizi yide tanımış oLduk :)

infatuate:
ofluyum ben

işte budur .. Trabzonlumusun .. OFLUYUM :hhmanD

OFLUYUM MUTLUYUM :hhmanD

tesekkürler infa güzel roptu =)

güseL ropörtaj oLmuş .......

güsel bi sohbet olmuş visionuda tanımış olduk...

zaten tanıdığım bir elemandı=))
şimdi daha da iyi tanımış olduk;)

hmm.. Memnun oLDuk VisioN :goz: GüzeL RoportaJ OLmuş

cs yi unutmussun =)

günün cogunu orda geciriyosun=)

teşekkürler röportaj için

Geri