Virtual Villager: The Lost Children [Kotalılar İçin Güzel Bir Oyun]

HoCuSPoCuS

Supernatural
Süper Moderatör
Reaction score
0
Virtual Villager: The Lost Children

5199fe571ce618a76066a3bbb4c7015a555.jpg

Destansı uygulamada köylülerin içindeki Isola kazazedeleri hikayesini sürdür: kaybedilmiş çocuklar.
Senin kabileni onlar bir kaybolmuş çocuklar grupu kurtarar as yönet ve onların yeni serüvenler atlatmasına yardım et. Senin köylülerin bilim adamları, yapıcılar, çiftçiler olmak için need ebeveynler ve kararlar yaklaşık sezdirelemez “island events” ata. Senin köylülerini onlar hepsi yeni bilmeceler ve saklı ada kıyıları gizemleri çözer as denetle. Senin kabilen kurtulacak mı?

Oyun özellikleri.:
• True-Real zamanı alıştırır: yeni senin oyunu çevirmen her zaman şaşırtır.
• Yeni bir parça Isola keşfet: batı shore. Teknolojiler, ve iIsland olayları hepsi yeni bilmeceler
• Düzine çocuklar için biricik collectibles retrieve.
• Çıkışçocukları onların ebeveynlerini andırır.
• Senin köylülerinin geliştiğine dikkat et sonra yaşlı, yavaş ve gri ol.
• Dikilen bir kulübe yap ve senin kendi köylülerin için yeni takımları satın al. Senin bilim adamlarına üniformalar ver. Senin en üst özel birşeyli köylülerini ödüllendir.
• Dikilen bir kulübe yap ve senin kendi köylülerin için yeni takımları satın al. Senin bilim adamlarına üniformalar ver. Senin en üst özel birşeyli köylülerini ödüllendir.
• Senin köyünü değiştirmek için senin en akıllı sürekli ongunlu köylülerini ödüllendir.
• Ilgilen senin güçsüz ve hasta tropikal bir hastanede.
• Ilk soundtracks ve ses şaşırtma sağlar.
• Real-Time: yeni senin oyunu çevirmen her zaman şaşırtır!

Sistem gereksinimleri.:
• Pencereler 95/98/ME/2000/XP/Vista
• DirectX 7.
• 800 Mhz
• 256 mb RAM.

Metni otomatik Türkçeye çevirdim cümleler düşük ve komik =)

Screen:

virtualvillagers2_1.jpg

virtualvillagers2_2.jpg

virtualvillagers2_3.jpg

Download 30 Mb [Oyun cracklenmiştir kurun ve oynayın]

Kod:
 http://rapidshare.com/files/17009294/Virtual_Villagers_-_The_Lost_Children_HoCuSPoCuS.rar

Pass: hackhell

bu oyun full mu? buraya full upload ediliyo biliyorum ama bi yerde trial ini gördüm o da 30 mb dı?

cemxxx' Alıntı:
bu oyun full mu? buraya full upload ediliyo biliyorum ama bi yerde trial ini gördüm o da 30 mb dı?

adsz-4.jpg

Gördüğün gibi bende oynuyorum oyunu. Yukarda full olduğunu belirtmişim. Başka yerden yüklediğin oyun beni alakadar etmez.. Cracklenen oyunun boyutu da artmaz =)

İNDİRİORUM ÇOK SAOL AMAN BUTONA DA BASİİM hemen emee saygı ;):D:D

Dosya silinmiş tekrar upload ederseniz sevinirim. Ty ;)

indiremiyorum oyunu yardımcı olurmusunuz lütfen

teşekkürler, indirip kurdum güzel bir oyuna benziyor

Geri