Virüsten Kurtulmanın Yolu :)

Madness

Banned
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar virüsler internet dünyasının engellenemeyen bir belası
Ancak uzun araştırmalar sonucu Bilgisayarınıza bulaşan virüsleri temizlemeniz için inanamayacağınız derecede kolay ve başarılı bir yöntem keşfettim.
Forumumuzun bu konuda ki kralı sayılabilecek hellboy726 nın bile akıl edemeyeceği bu yöntemi sizlerle paylaşmaktan onur duyarım :goz:

Aşşağıda bu muhteşem buluşu resimlerle anlattım. Umarım azda olsa faydam olur sizlere.

Öncelikle Virüs bulaşmış bilgisayarınızı bahçeye çıkarın ki odanıza yazık olmasın.

İkinci olarakta evin içinden de olabilir. Bir tarafı musluğa takılı uzunca bir hortum gerekli.
Daha fazla uzatmadan olayımızın resimli uygulamasını paylaşmak istiyorum. Lütfen aşşağıya doğru ilerleyin :goz:
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>

823b11c.jpg

Önemli: Deterjan kullanmanın ne derece yararlı olduğu konusunda yeterli araştırmayı henüz yapmadım. Bu hatadan dolayı hiç bir sorumluluk kabul etmem :p

Not. Böyle saçma konuda Hellboy'un ismini kullanmak hoş olmayabilir. Affına sığınıyorum :goz:

bu yöntemi çok tuttum artık bende denerim :):)

Ben Ke$fetmi$Tim zaten bunu Yaa Yada Sinek ilaci SIKin virüsler ölüo En iyisi =)))

ahuahhaha bende bu sıralar format atmayı dusunuodum ama bu yontemı ogrendım arka bahcede temızleyım =) tskler..

format atmadan önce görseydim format atmaz çıkartırdım dışarı bi güzel yıkardım tertemiz olurdu =))

bi format atanım yok ki....:p napim ben de yıkarım bu amca gibi:):)

Valla böyle yapmak hiç aklımıza gelmedi
Bir ara denemek lazım

Ben uğraşamam aga, yıkama yağlamaya götürrüm, orada halletsinner...:)

Geri