Virüsüm Var Bi Bakarsanız Sevinirim

dostum bilgisayarıma gir c çift tıkla windosa gir sistem 32 içine gir ve virüs dediği dosyayı sil sorun çözülecektir. kolay gelsin.

bilgisayarımn c den winos içinde sistem32 gir virüslü dosyayı sil kolay gelsin tekrar tarat sorun ortadan kaybolacaktır.

viruslerin hepsine McAfee 8.5i antivirusu tam caredir arkadaslar.
bunu yuklemeni tavsiye ederim. kolay gele...................

nod 32 kullanıyordum, pcde virüs olmadığını söylüyordu..ama pcde yanlış giden bir şeyler vardı.kav 2009 yükledim.illk taratmamda virüs buldu ve karantinaya aldı.bence kav 2009 pcyi biraz kasıyor ama hiç değise görevini yapıyor.nod32 gibi gibi mal gibi durmuyor sağ alt köşede...

Aynen katılıyorum.Hele o mal kısmı çok doğru:D:D

lan kaspersky nedir ya bende eset smart security var onceden de nod32 vardı internetten her gun bi dosya indiririm hatta indirdiğimi sevmedim diye silerdim viruslu mu die dosyayı kontrol de etmezdim şu ana kadar bilgisayarım virus yuzunden çökmedi

lan kaspersky nedir ya bende eset smart security var onceden de nod32 vardı internetten her gun bi dosya indiririm hatta indirdiğimi sevmedim diye silerdim viruslu mu die dosyayı kontrol de etmezdim şu ana kadar bilgisayarım virus yuzunden çökmedi

dostum şu listeye bakmanı öneririm nod 32 zararlı yazılım bulmada 100 de 94.4 de kalmış kaspersky ise 100 de 98.4 de buna inanmayı tercih ederim karar sizin tabi

http://forum.shiftdelete.net/sdn-haberleri-makaleleri-yeni/51686-en-iyi-antivirus-hangisi.html

nod 32 papcumun programı panda da öle kavpersky ve ya bitdefender kullan tavsiye ederim

Sonuna kadar kaspersky avast'a da lafım yok. NOD32' ye pek güvenemiyorum. emon dmon felan yazıyordu ne alaka la dedim sinir oldum o günden beri.. Bilgisayarı tara diyecen olacak bitecek. Kaspersy kullancıyı rahatatacak yönlendirecek şeyler yapıyor nodda bi şiyim yok.

kaspersky mi atın cöpe b yaramaz kasması capa nod 32 yi kullanıyorum 1 senedir
süperrrr deliiiiii malın biride nod 32 kurmuş pc cökmüş xaxaaaa

ister nod32 olsn ister kaspersky olsn farketmez her antivirüs kırılır ben nod32 kullanıyom bence sen o virüsün adını değiştir ve tekrar tarat eğer yine virüs varsa format at sora nod32 yi ykle yanına adaware yada spyware terminator yükle ben spyware kullanıyom 2 si birlikte çok gzl kardeş kardeş geçiniyolar tavsiye ederm bu şekilde kullanırsan kolay kolay virüs yemessin ama hiç bi zaman %100 güven sağlanmaz

kaspersky mi atın cöpe b yaramaz kasması capa nod 32 yi kullanıyorum 1 senedir
süperrrr deliiiiii malın biride nod 32 kurmuş pc cökmüş xaxaaaa

dostum konuşmalara dikkat burası bir forum herkez görüş bildirir kim neyi isterse onu kullanır saygılı olalım

NOD32 ile GÜVENLİ MODDA TARATMANI TAVSİYE ETSEM NASIL OLUR ARKADAŞIM

avira premium security yada bit defender aklınızda bulunsun. Spy lar için ise ad aware. bunlar makinenide varsa karkmayın.

arkadaşlar neden avast virüs korumayı tercih etmiyorsun yeni sürümü muhteşem tam indirden indirdim mükemmelin ötesinde

Geri