ViLLarreaL 6-5 [Pen] Beşiktaş [HazırLık Maçı]

İlk Yarıdaki Beşiktaş çok iş yapacak çok.
Guti' nin Büyük takım topçusu olduğu her halinden belli oluyo, top bi adamın ayağına ancak bu kadar yakışır.
Bir de Nihat için birşeyler, söylemek istiyorum, ayağına top gelmese de çapraz koşularla alan boşaltıyor bir saniye durmuyor. Özlediğim Nihat bu. Q7 çok yuetenekli fakat topu ayağında çok tutmasın. çünkü ayağına her top gelişinde karşısında en az iki adam oluyor. pasını hemen aktarırsa rakip az adamla yakalanır. Bu sadece dünkü rakiple ilgili değil oyanayacağımız bütün rakipler Q7 için özel önlem alacaklardır. bu da işimize gelir.
Aynen böyle devam.

İlk Yarıdaki Beşiktaş çok iş yapacak çok.
Guti' nin Büyük takım topçusu olduğu her halinden belli oluyo, top bi adamın ayağına ancak bu kadar yakışır.
Bir de Nihat için birşeyler, söylemek istiyorum, ayağına top gelmese de çapraz koşularla alan boşaltıyor bir saniye durmuyor. Özlediğim Nihat bu. Q7 çok yuetenekli fakat topu ayağında çok tutmasın. çünkü ayağına her top gelişinde karşısında en az iki adam oluyor. pasını hemen aktarırsa rakip az adamla yakalanır. Bu sadece dünkü rakiple ilgili değil oyanayacağımız bütün rakipler Q7 için özel önlem alacaklardır. bu da işimize gelir.
Aynen böyle devam.

Olm siz spor yazarı olun la.

Severek okuyorum yazılarını kanka =)

walla bana göre vıllarreal gıbı takıma karsı alınan skor bu olmalı tebrıkler besıktasa dirençli olduğunu gösterdi bjk ...helal olsun..cesarın hakkı cesara bence

tebrikler kartalima guzel mac cikardik ama nihayetinde hazirlik maciydi herkesi denemek istedi schuster takimin cok daha iyi olacagi kanaatindeyim yirtici forvetimiz gelse dahada iyi olacak :)

Bu kalecilerle en 7-8 sene kaleci aramadan rahat gideriz Guti süper oynuyo arapasları süper o pasları sonuca ulaştırcak forvet lazım Q7 her zamanki gibi 1 yarı başlarda çok atak yesekte sonradan rakibe iyi baskı kurduk takım çok iyi yolda ilerliyo...2 yarı zatn takım komple değişti gene iyi dayandılar...

vala baba as'lar şahane guti nin de ara paslar şahane başarılar diliyorum beşiktaşımıza bu yıl iyi şeyler çıkıcak .. yedeklerede yazıklar olsn onlar yüzünden yenildil :)

Geri