Videolardan Anlık Görüntü Alıp Gif Yapın "AVD Video Processor v7.7 + FuLL

Arpej

♪ iяяєpℓαc&#110
Reaction score
0
AVD Video Processor programı ile videolardan anlık görüntüleri resim olarak alarak animasyonlu gif’ler oluşturabilirsiniz. Programla oluşturulan gifleri daha sonra düzenleyebilir veya farklı gif formatındaki animasyonları düzenleyebiliriz. Programın genel özelliklerine bakarsak;

- Avi, mpg, asf, mov, wmv, Divx video formatlarına sahip video dosyalarından videoyu izlerken anlık resim alabiliriz. Bu resimleri gif animatör düzenleyip gif formatında animasyon olarak kaydedebiliriz. Oluşturduğumuz animasyonda resimler arasında ki zamanı, arka plan rengini ve çeşitli geçiş efektlerini ekleyip düzenleyebiliriz.
- Aldığımız anlık resimleri Avi formatında kaydedebiliriz.
- Video dosyalarındaki görüntüyü ve sesi ayırarak ayrı ayrı kaydedebiliriz.
- Desteklediği çıkış formatları TIFF, GIF, JPEG, PNG, BMP, PCX, PDF, PS, WBMP, DIB, RLE, TGA, PBM, PGM, PDF, PostScript (PS, EPS), Adobe PhotoShop PSD.

* Programı Kurduktan Sonra, Klasör İçindeki Patch Dosyasını, Programın kurulu oldugu dizine ( C:\Program Files\AVD Video Processor 7.7 TRIAL içine ) yapıştırıp çaliştirin ardından aşagidaki resimdeki gibi Patch ikonuna basiniz.

9qeo88.jpg

Programı çalıştırdığımızda aşağıdaki gibi bir arayüzle karşılaşırız.

24qp9v5.jpg

34qurns.jpg

Yapmamız gereken şey;
1-Open a tıklayıp videoyu açmak
2-Videoyu izlerken istediğimiz kısımlarda captureye tıklayarak görüntü almak
3-Animasyon ayarlarını yapıp kaydetmek

286vmef.jpg

317i42a.jpg

Örnek gif uygulaması;

1zbvrky.jpg

* Crack Mevcut *

Eline saglık güzel paylaşım

oo işt böyşe bişey arıyodum yaa. ne kadar teşekkür etsem az.

ellerin dert görmesin epey bi aramıştım böyle bir programı ama maalesef bulduklarım işe yaramamıştı
umarım bu derdime derman olur çok teşekkürler

programın 8.0 son sürümü mevcut fakat full yapmak için gerekli metaryelleri bulamadigim için bir alt versiyonunu verdim. yeni sürüm ile arasinda gözle görülür bi fark yok

walla hava atmak isteyen indirsin..emeğine sağlık..

Geri